Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
djocny
İletim - 24/11/2005 : 10:08:15 Arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi Galatasaray'lıyım.Ama tabi ki Milan maçında Fenerbahçeyi tuttum.Ama Fenerbahçe'li taraftarlardan çekeceğimiz var.Şöyle bir düşündüğümüzde Fenerbahçe yenerse taraftarları bunu Galatasaray'ın aleyhine kullanacak.Fenerbahçe Milan gibi takımı yendi.Galatasary'dan bir şey yok vb...Biz Fenerliler dalga geçsin diye mi?Fenerbahçeyi tutacağız?tabii ki hayır.Ama taraftarında zihniyeti değiştirmesi gerek.Ayrıca Shevsenco ayıp etti nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak diye bir söz vardır ama o gitti 4 gol attı olmazki...
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
Rappier
İletim - 07/01/2006 : 12:37:39 Öncelikle benim FB'ye karşı bir garezim yok sadece sevmiyorum. Aradaki farkı umarım ayırt edebilirsiniz. FB'yi sevmenin sana göre nesıl geçerli sebepleri varsa benimde sevmememin bana göre geçerli sebepleri var ve bu konuda yapacağın birşey yok. (: Ayrıca şunuda belirteyim ben hayatta fanatik olarak bir takımı tutmadım ve konu Avrupa olduğunda tüm takımlarımıza olan mesafem aynıdır.
Beni kızdıran şey annemizin liginde öyle yada böyle şampiyon olmanızda değil. Şampiyon olduktan sonra çok fazla böbürlenmeniz. Ve her seferinde avrupada rezil olup gelmeniz.
Ülkemin gerçeklerinden bahsetmeme gerek varmı bilmiyorum.
Öncelikle ligimizce nüfus sahibiysen öyle yada böyle başarıya ulaşıyorsun. Çünkü ülkemin hakemleri kolaylıkla etkilenebiliyor. Ve kimse kusura bakmasın kendilerine büyük diyen 3 takımımızda elinden geldiğince bunu yapıyor. rakip takımların maç satması ise işin diğer bir boyutu. Yani anlayacağınız güzel ülkemde şampiyonluklar yöneticilerin nüfuslarına ve cüzdanlarının kabarıklığına bağlı. Bu söylediklerime yalan diyebilecek birisinin olacağını sanmıyorum. Tabiiki olaylara at gözlükleriyle bakıyorsanız o zaman başka.
Bunun dışındaki medya faktörü olsun, mafya faktörü olsun, hükümet faktörü gibi konulara değinmek bile istemiyorum.
Bunca olaydan sonra kazanılan bir lig kupası ve sonrasında 2. olan için verilen gönüllerin şampiyonu ünvanı..... Tüm bu olanlardan sonra kaybeden hep Türk futbolu oluyor bunu unutmayın.
Bu güne kadar tüm Avrupa kupası maçlarında FB'yi destekledim. Peki bu bir işe yaradımı?? Tabiiki hayır. Çünkü ligimiz 3 büyük takım sayesinde diplere vurdu.
Sadece FB değil diğer 2 takımda diğer gariban takımlarda gördükleri kaliteli futbolcuları oynatmayacak bile olsalar alıyorlar. Nedeni sırf diğer 2 büyük bu futbolcuya sahip olmasın. Ve kimse kusura bakmasın bu işi en fazla yapan takım Fenerbahçe.... Daha 2 sene önce tüm ümit milleri kendi renklerinde toplayan takım kimdi? Tabiiki Fenerbahçe. Peki şimdi o oyuncuların kaçı Türk futboluna faydalı işler yapıyorlar??? Lütfen bu sorularımın cevabını verdikten sonra benimle bu konuyu tartışmaya devam edin daha öncesinde değil.
HighVoltage
İletim - 05/01/2006 : 00:25:53 rappier maşallah.fenerle ilgili her konuya bi cevap, mükemmelsin. anlaşılan bayaa sinir yapmışız :) bizim elimizi kolumuzu sallayarak şampiyon olduğumuz doğrudur. yalnız öyle bi söylüyosun ki sanki birileri sizin elinizi kolunuzu bağlamışta sallayamıyomuşsunuz gibi anladım :)) aslında hiç fanatik bir insan değilim.nasıl olduda böyle bir tartışmanın içine girdim anlayamadım :) ama şunu iyi biliyorumki hiç bi takıma karşı kinim yok ve feneri de yeri geldiğinde acımasızca eleştiririm.ancak haklı olduğu konularda da sonuna kadar savunurum. sende takmışsın torba ya, sürekli hezimetten bahsediyosun.eger çok sevindirecekse fenerin hezimeti seni, hiç boşuna sevinme bu fırsat bidaha elinize geçmeyecek.bide merak ediyorum kıskançlığını ne zaman hakemlere de bulaştıracaksın.heyecanla bekliyorum :)
Rappier
İletim - 04/01/2006 : 11:44:26 Ben FB'yi kötülemiyorum... Sizler olduğundan daha fazla BÜYÜTÜYORSUNUZ.... Çapını bilip ona göre hareket edeceksin.
Ayrıca hala kaliteli bir ligde kıran kırana geçen, 4-5 takımın aynı puanla sıralandığı bir liderliğin olduğu bir ligi, tek başına almış gitmiş, na-mağlup ama kalitesiz bir lige her zaman tercih ederim...
just_ne
İletim - 01/01/2006 : 13:26:04 Ya RAPPİER aynı "POŞET" uefa kupasının kura çekimlerinde de var.Hala kötüleyebiliyorsun Fener'i helal olsun...
Bide nağmalup liderlik averajla alınan liderlikten daha iyidir diye düşünüyom ben..
Rappier
İletim - 30/12/2005 : 15:27:55 High en azından birşeyin farkına varmışsın ligin kalitesizliğinin.... Bu ligde FB elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olur ama seneye yine avrupada kura gereği gireceğiniz 4. torba (buna poşette diyebiliriz) sizin yine hezimete uğramanıza neden olacak. Bence gazetede yazdığı gibi namalup lider olmak yerine kıran kırana geçen bir ligde averajla lider olabilseydiniz.