AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 24/11/2005 :  10:08:15  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi Galatasaray'lıyım.Ama tabi ki Milan maçında Fenerbahçeyi tuttum.Ama Fenerbahçe'li taraftarlardan çekeceğimiz var.Şöyle bir düşündüğümüzde Fenerbahçe yenerse taraftarları bunu Galatasaray'ın aleyhine kullanacak.Fenerbahçe Milan gibi takımı yendi.Galatasary'dan bir şey yok vb...Biz Fenerliler dalga geçsin diye mi?Fenerbahçeyi tutacağız?tabii ki hayır.Ama taraftarında zihniyeti değiştirmesi gerek.Ayrıca Shevsenco ayıp etti nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak diye bir söz vardır ama o gitti 4 gol attı olmazki...

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 24/11/2005 :  20:45:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kimin zihniyetini eleştiriyorsun anlamadım. Aynı zihniyet, Galatasaraylıda da, Beşişktaşlıda da var. -cek, -cak ekleriyle eleştiri yapılmaz, -dı, -dilerle yapabilirsin anca.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 26/11/2005 :  23:40:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İstersen pazar gününü konuşalım,en azından alınan sonuçta sizin de katkınız olacaktır.Yani başka takımın golüyle bize laf atmanız pek doğru değil.
Bunu her takım taraftarları yapıyor,ben FB'nin maçlarına bakıyorum.Diğer maçları da izliyorum ancak sonuçlar pek bağlamıyor beni,siz de öyle yapın tavsiye ederim...
Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 27/11/2005 :  00:32:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
neden futbola hep bir milli dava şeklinde bakılır anlamam.tabiki arada bu şekilde rekabet olacak.tadında yapılırsa gayette güzel bence.futbol herşeyden önce bir eğlencedir.herhangi bir takımımız avrupalı veya yerli bir takıma yenildiğinde tabiki kızdırmalar yapılacak.futbolun eğlencesi bu.tabi işi holiganlığa vurmadan.
zaten futboldan bi şey kazanmıyoruz.bari eğlencemize bakalım.

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 28/11/2005 :  01:44:58  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sonuç gene aynı gene bir avrupa yenilgisi ardından bir 6S zaferi, üzgünüm fener bunu hep yapıyor, milan maçından sonra tek üzüldüğüm nokta şuydu, samiyen cimboma mezar olacak teazhüratları, bu vestel maçında yapılsa olurdu, ama milan maçında değil, doğru bulmadım...

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 28/12/2005 :  21:12:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Avrupa'da tekiz!

Super Lig'i yenilgisiz tamamlayan Kanarya, Avrupa'nın beş büyük liginin liderlerini, hiç yenilmeyerek geride bıraktı. Ligin ilk yarısını lider tamamlayan Fenerbahçe, Avrupa'da söz ettirmeyi sürdürüyor. Avrupa'nın beş önemli liginin liderleri, ilk yarıda en az bir kez mağlup olurken, F.Bahçe yenilgi yüzü görmeyerek zirvede yer aldı. Chelsea, Juventus, Bayen Münih, Real Madrid ve Lyon mağlubiyetle tanıştı. F.Bahçe dışında Avrupa'da sadece Galler ligi lideri TNS, Bulgaristan'dan CSKA Sofya ve Kıbrıs Rum Kesimi'nden Apollon ile Apoel gibi zayıf liglerin takımları yenilmedi.

Kaynak: Pasfotomaç

26.12.2005

bu haberi okuyunca gururlandığımı itiraf etmeliyim ancak bir yandanda üzülüyorum.çünkü, malesef bu ligimizin ne kadar kalitesiz olduğunun bir göstergesi.
not: yazı konuyla pek alakalı olamayabilir.yani yeni konu açmak istemediğimden burdan devam etmeyi uygun gördüm.bilginize.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000