|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Gallardo |
İletim - 28/11/2005 : 11:42:27 evet yendik cimbomu samiyende, ligin bir gömlek üstünde olduğumuzu bir kez daha kanıtladık ama 100. yılına yaklaşmış bir takımın avrupada bu kadar kötü sonuçlar alması çok üzücü.artık çıtanın yükselmesi gerekir. bana gs galibiyeti artık eskisi gibi tat vermiyor.madem sen ligin üstündesin, avrupalı olmuşsun neden kendi evinde milan dan 4 tane yiyorsun. biz milanı yenersek artık bir şeyler değişmiş demektir.hersene şampiyonlar liginde kayda değer sonuçlar alırsak o zaman fb ismi iyi ve güçlü olarak tanınır. gs derbisini almamızdan çok milanı yenmemizi isterdim.o gabileyet beni daha mutlu ederdi... |
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Tony_P@rker |
İletim - 29/11/2005 : 20:56:57 Galatasaray kötü futbol oynamadı ama golüde bulamadı.Hakan yerne ümit le başlayabilirdi.Veya eskiden yaptıı gibi Ümit-Hakan forvet yapıp,Necatiyi arkalarına çekebilirdi.Ama yapmadı,ha yapsaydı ne deişirdi en azından yenilmezdi.. |
| nurettinki |
İletim - 29/11/2005 : 16:29:22 Aslında lig kalitesinden çok Teknik direktör kalitesi, böyle bir cimbom'a 4-5 fark atmalıydık. Bizim iyi olmamızdan değil, GS'nin kötü olmsasından. |
| DharkjuNs |
İletim - 29/11/2005 : 14:25:25 GS'li bir arkadaşımla maça gittim, maç öncesinde çok umutluydu ben ise hala Milan hezimetini düşünüyor, derbi havasına bir türlü giremiyordum. Maç sonucu biz 1-0 yendik, bizimkinin ağzını bıçak açmıyor :) ben dalgamı geçiyorum ve o bana diyorki 'Hey Allahım herifler kendi sahalarında Milan dan 4 yerler, bize gelince aslan kesilirler'. Bu bana bizim ligimizin kalitesini düşündürdü birden.. |
|
|
|