AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Yendik ama..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Gallardo
Üye

İleti 21

İletim - 28/11/2005 :  11:42:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet yendik cimbomu samiyende, ligin bir gömlek üstünde olduğumuzu bir kez daha kanıtladık ama 100. yılına yaklaşmış bir takımın avrupada bu kadar kötü sonuçlar alması çok üzücü.artık çıtanın yükselmesi gerekir. bana gs galibiyeti artık eskisi gibi tat vermiyor.madem sen ligin üstündesin, avrupalı olmuşsun neden kendi evinde milan dan 4 tane yiyorsun. biz milanı yenersek artık bir şeyler değişmiş demektir.hersene şampiyonlar liginde kayda değer sonuçlar alırsak o zaman fb ismi iyi ve güçlü olarak tanınır. gs derbisini almamızdan çok milanı yenmemizi isterdim.o gabileyet beni daha mutlu ederdi...

Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
And nothing else matters

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 29/11/2005 :  14:25:25  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
GS'li bir arkadaşımla maça gittim, maç öncesinde çok umutluydu ben ise hala Milan hezimetini düşünüyor, derbi havasına bir türlü giremiyordum. Maç sonucu biz 1-0 yendik, bizimkinin ağzını bıçak açmıyor :) ben dalgamı geçiyorum ve o bana diyorki 'Hey Allahım herifler kendi sahalarında Milan dan 4 yerler, bize gelince aslan kesilirler'. Bu bana bizim ligimizin kalitesini düşündürdü birden..

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 29/11/2005 :  16:29:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aslında lig kalitesinden çok Teknik direktör kalitesi, böyle bir cimbom'a 4-5 fark atmalıydık.
Bizim iyi olmamızdan değil, GS'nin kötü olmsasından.
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 29/11/2005 :  20:56:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Galatasaray kötü futbol oynamadı ama golüde bulamadı.Hakan yerne ümit le başlayabilirdi.Veya eskiden yaptıı gibi Ümit-Hakan forvet yapıp,Necatiyi arkalarına çekebilirdi.Ama yapmadı,ha yapsaydı ne deişirdi en azından yenilmezdi..
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000