AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 *** All-Star -Kadrolar***

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Himanchig İletim - 03/02/2006 : 14:38:50
All-Star kadrolarını gördüğümde arkadaşlar "burak iyimisin ?" dediler. :) Benim düşüncem : Batı , o kadar güçlü olmuş ki Doğu 7 kişiyle bile oynasa kolay kolay yenemez . Ayriyetten çok sinirlendiğim bir olay Vince Carter gibi bir oyuncunun ilk 5'te çıkamaması , ya bu dünyanın basketboldan haberi yok , yada benim basketboldan haberim yok . Vince Carter gibi bir oyuncu nasıl seçilmez . Bu sene T-Mac'in en kötü senesi diyebilirim ki ,o bile seçilmiş . Hadi hayırlısııı ....

Sizin düşünceleriniz ne kadrolar hakkında ??
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
fatih52 İletim - 04/02/2006 : 12:49:31
Fundamental'la Atletik'in savaşı olucak.
DeMoN_HuNtEr İletim - 04/02/2006 : 12:13:30
Kadro bu ;
Doğu
PG - Iverson
SG - Wade
SF - LeBron
PF - J.O'neal
C - Shaq

Batı
PG - Nash
SG - Kobe
SF - T-Mac
PF - Duncan
C - Yao

Yao kesinlikle hak etmedi. Ama en çok oy toplayan da o. Nedeni ÇİN :) 2 milyarlık nüfusa karşı gelmek zor.

Vince, Nets'te SG oynuyodu. Boyunun uzun olması SG olmadıgı anlamına gelmez. Richard Jefferson SF idi. Vince, All-Star maçında SG de SF de oynardı. Bu durumda onun yerini Wade ve LeBron kapmıs gözüküyo ki bence ikisi de Vince'den iyi oyuncular. Yao dışında tüm oyuncular hak ettikleri yeri bulmuş.

Bence Doğu da Batı da dengeli. Pota altında Shaq Yao'yu ezecektir. Iverson da Nash'i. Ama Duncan J.O'neal dan kat kat daha iyi bi oyuncu. Tahmin yapmak zor.
fatih52 İletim - 03/02/2006 : 22:51:36
Peki hocam öyle olsun.:)
Ayrıca burdan V.Carter'a sesleniyorum sen 2de oynasan 4de oynasan Allstarda ilk 5 çıkmasanda ben seni seviyorum.:)
Himanchig İletim - 03/02/2006 : 22:46:38
Tamam , sen sg oynat ben pf oynatıyım , ikimiz de mutlu olalım . Ama ben yine de diyorum forwet Carter'i özledim :(
fatih52 İletim - 03/02/2006 : 22:42:20
Yapma hocam Allah aşkına 2004-2005 sezonunda 27.5 sayı ortalamasıyla bitirdi.Bu sezon da 24.1 hatırlasna ilk geldiğinde kaç maç üstüste 40 sayı yapmıştı.Bence 2ye yakışmış ve yaramış.Devam etsin sg'ye. Boyuda 6'6 fiziği bana göre 2'ye göre daha uygun.

0.02 Snitz Forums 2000