AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 *** All-Star -Kadrolar***
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 03/02/2006 :  14:38:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
All-Star kadrolarını gördüğümde arkadaşlar "burak iyimisin ?" dediler. :) Benim düşüncem : Batı , o kadar güçlü olmuş ki Doğu 7 kişiyle bile oynasa kolay kolay yenemez . Ayriyetten çok sinirlendiğim bir olay Vince Carter gibi bir oyuncunun ilk 5'te çıkamaması , ya bu dünyanın basketboldan haberi yok , yada benim basketboldan haberim yok . Vince Carter gibi bir oyuncu nasıl seçilmez . Bu sene T-Mac'in en kötü senesi diyebilirim ki ,o bile seçilmiş . Hadi hayırlısııı ....

Sizin düşünceleriniz ne kadrolar hakkında ??

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 03/02/2006 :  14:56:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Vince Carter gibi bir oyuncu seçilmemiş diyorsun onun yerine bu sene wade seçildi.Wade bu sene carterdanda daha iyi oynuyor istatikleride daha iyi niye seçilsinki carter.Tmac de bu sene kötü değil sakattı iyileşti eskisi gibi ben sadece garnettin olmamasına şaşırdım.Yao haricinde hepsi hakediyor.
Sayfanın En Üstüne Git

archer_elf
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 03/02/2006 :  16:12:49  Bilgileri Göster  archer_elf'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
fatih e katılıyorum!Yao oynamadan her sene gidiyo.Bence memo bile daha fazla hak etmişti.

Bu milletin yaratıcılığına hayranım!Baska kimse ATATURK'un İlkelerini bu kadar bolemez!
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 03/02/2006 :  16:18:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Vince Carter'in yerine Wade seçildi diyorsun bi kere baştan mantığın yanlış . Wince Carter bir Forvet'tir Toronto'dan New Jersey'e geldiğinden beri hiç guard oynamadı çünkü Jersey'de Jason Kidd gibi bir guard var . Wade'e gelince çok iyi bi oyuncu seçilmesi hakkıdır , ama Wince Carter'in yerine değil , Gilbert Arenas'ın yerine seçildi bildiğim kadarıyla ... K.Garnett'e gelince , evet çok büyük bir yıldız , ben yürümeye yeni başlamışken o NBA'daydı ama artık çekilmesinin zamanı geldi . Yerini dolduracak adamlar var : Jermain O'neil , Andrei Krilenko , Shaun Marion , Jason Richardson ...

Yao'ya gelince , iyi bir oyuncu olabilir ama kesinlikle ve kesinlikle All-Star'a laik bi oyuncu değil . Ben Wallace ve İlgauskas gibi isimler varken... Ama Çinli olması Yao'ya çok büyük bi ayrıcalık sağlıyor ...

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 03/02/2006 :  16:20:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
eskiden oyunculara baktığımda hep batıyı favori görürdüm fakat bu sene doğuyu favori görüyorum bence doğu favori doğuda ben jermaine o'neal'e şaşırdım doğrusu onun seçilmesine de biraz üzüldüm yerine başka iyi oyuncular varken batıdada nash'in ilk beşte seçilmesine şaşırdım da neyse o adam doğuyu zorlar bu arada koçlar kim biliyormusunuz?

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 03/02/2006 :  16:34:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bayaa bi inceledim ama daha koçlar seçilmemiş , yada daha taze seçildi hiç bi sitede yazmıyo , ben daha öğrenemedim :)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000