AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 Efes cup!!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Tony_P@rker İletim - 02/09/2005 : 14:20:13
ARkadaşlar bildiğiniz gibi şu sıralarda avrupa şampiyonası oncesi en ciddi hazırlık maçlarının yapıldıı efes cup düzenleniyor.Turkiye yarı finale çıktı sizce turnuvayı kim kazanır(umarım Türkiye kazanır)
Yarı final maçları şöyle:

Rusya-İtalya

Türkiye-Slovenya
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Karakartal312 İletim - 16/09/2005 : 19:20:14
Bu akşam Litvanyayı yenersek grupta işimiz oldukça kolaylaşacak. Gruptan çıkıp diğer rakipleri beklemek lazım
Tony_P@rker İletim - 15/09/2005 : 23:42:58
Bilmeyenler için Avrupa şampiyonasındaki grubumuz şöle:
1)Türkiye
2)Litvanya
3)Hırvatistan
4)Bulgaristan

Grupta bizi zorluyacak olan takım Litvanya gibi gozuksede hırvatistan da iyi takım kurdu.Özellikle Nets de oynayan Zoran Planinic e dikkat etmemiz gerekebilir.Bulgaristan ı rahat geçeriz.Bu gruptan çıkma şansımız oldukça yüksek...Eğer bi aksilik olmazsa iyi bi derece yaparız şampiyonada!!!
MrTrouble11 İletim - 15/09/2005 : 23:22:06
turnuvanın asıl mvp si bence, diğer bütün arkadaşlarının müthiş katkı yapmasını sağlayan en önemli faktör olan kerem tunçeri &ya ender arslan olmalıydı bence. ikisinin sayesinde hem hücumda hem savunmada takım iyi oynayacak ve bence madalya için en iddialı takımlardanız. gruptaki en ciddi rakibimiz litvanyanın önemli oyuncuları yok (başta jasikevicius) ama bu hiç bişeyin garantisi değil hadi 12 dev adam güldürün yüzümüzü!
Evil İletim - 05/09/2005 : 16:36:08
ewet avrupa şamp. böyle oynarsak kesin derece alırız
R_Van Der VAARTTT İletim - 03/09/2005 : 23:40:04
Evet, mükemmel oynadığımız bir maçı 26 sayı ile kazanmayı bildik.Takım halinde mükemmel savunma ile ve ilk 2 periyot biraz bocalasak da gerek Erdoğan gerek Kutluay gerek Kerem gerek de Kaya bireysel performansları ile hücumda etkili oldular.Özellikle Kerem Tunçeri ve Ender Arslan umut verdi ama yine de bu Litvanya'yı madara etmek için yeterli değil zaten Litvanya tartışılamaz bir ekol ama biz bu çizgide devam edersek EuroBasket için umutluyuz ve bu sefer bir sapından tuttuğumuz kupayı kimselere vermeyeceğiz

0.02 Snitz Forums 2000