|
| Yazar |
Konu  |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 02/09/2005 : 14:20:13
|
ARkadaşlar bildiğiniz gibi şu sıralarda avrupa şampiyonası oncesi en ciddi hazırlık maçlarının yapıldıı efes cup düzenleniyor.Turkiye yarı finale çıktı sizce turnuvayı kim kazanır(umarım Türkiye kazanır) Yarı final maçları şöyle:
Rusya-İtalya
Türkiye-Slovenya |
|
|
dwarf-old
Üye

Turkey
İleti 78 |
İletim - 02/09/2005 : 18:06:14
|
| Bence turkiye ruslara yenildik çünkü memo'nun karısı rahatsızlamış bu yuzden morali düşüktü ve onun gibi bir pivotu kaybedince böyle bir tablo ortaya çıktı! |
don't cry for me!!! |
 |
|
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 02/09/2005 : 18:25:28
|
| Katılıyorum eminim ki bole bi olay olmasaydı o maçı alabilirdik |
 |
|
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
|
dwarf-old
Üye

Turkey
İleti 78 |
İletim - 03/09/2005 : 09:51:07
|
| slovakları da yendik şimdi sırada italyanlar var!Bence onlara devirecek gücümüz bir hayli var ama kesin yeneriz demek imkansız!İçlerinden biri turkiye olmasaydı o maçı yine izleridim!Çünkü çok zevkli geçeceği belli! |
don't cry for me!!! |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 03/09/2005 : 23:40:04
|
| Evet, mükemmel oynadığımız bir maçı 26 sayı ile kazanmayı bildik.Takım halinde mükemmel savunma ile ve ilk 2 periyot biraz bocalasak da gerek Erdoğan gerek Kutluay gerek Kerem gerek de Kaya bireysel performansları ile hücumda etkili oldular.Özellikle Kerem Tunçeri ve Ender Arslan umut verdi ama yine de bu Litvanya'yı madara etmek için yeterli değil zaten Litvanya tartışılamaz bir ekol ama biz bu çizgide devam edersek EuroBasket için umutluyuz ve bu sefer bir sapından tuttuğumuz kupayı kimselere vermeyeceğiz |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|