AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Holigan oyunu !!!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
elemental İletim - 17/07/2006 : 17:25:30
ewet arkadaşlar bu oyunda holigan oluyoruz 3 çeşit insan tarzı var ( suçlu,işadamı, öbürünü unuttum :D ) bunlardan bırını secerek oyuna başlıyoruz ve de oyun zaten turkce cok rahat oyunu anlıyosunuz thecrims tarzı enerjı yerıne bunda kuvvet var ama bar a gıderek kuvvet dolduruyor ıster yasal ıster yasadısı ıslerle para kazanıyor ondan sonra bu paraları ıster kadınlarla ıster maç bileti almaya ister meşaleye ister formaya vs. gıbı şeylere harcaya bılıyosunuz.ve de oyunun başında sıze 10 kredı verılıyo ve de bununle hapse hapısaneye falan dusersenız cıkıyosunuz sizin için ilk başlarda kolaylık oluyo tabı buyrun sıze o gusel oyunun adresı

Ve de oyuna uye olurken tel no su ıstıyo vermesenız de olur.uye olduktan sonra uyelık şifrenz maıl adresınıze gonderılıyo...

-->www.lifeoffsie.com
-->http://www.lifeoffside.com/index.php?page=register buna tıklayarak dırekt olarak uyelık bolumune gırın :D
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
elemental İletim - 19/07/2006 : 13:48:52
ya arkadaşlar sallayın dıyorum 00000000000000 falan yazın ben ne bılım 123456789 falan yazın yanı altı ustu sallama bı numara yazmanız gerekıyo
spıder_ozii İletim - 18/07/2006 : 22:51:18
ya olmuyor tel istiyor off
elemental İletim - 17/07/2006 : 21:07:38
kurt kardes ben yukardakı yazıda da yazdım tel no yu sallasanızda olur dıye vermenıze hıc gerek yok ewt cıhan oyunun tek kotu yanı turkce yazarken ı,ş yi kullanmış lar o yusden yazıların bı kısmı kotu gozukuyo ama oyuna gırınce orası ıyı oyle yazılar yok merak etme
cihan1990 İletim - 17/07/2006 : 20:42:22
oyun çok saçma yazılar okunmuyo bile
kurt1905 İletim - 17/07/2006 : 20:28:29
tlf istio vermiom oraya sallasam ne olur

0.02 Snitz Forums 2000