|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
cyberwolf1980 |
İletim - 20/11/2006 : 23:20:57 Galaxy Forces beta çalışmalarını tamamlanmak üzeredir.
Ocak Ayının sonunda Galaxy Forces ücretli olacak ve sadece VIP uyelere acık olacaktır..
Ocak ayının sonuna kadar kayıt olan uyelerımızden kayıt bedelı alınmayacak ve o gune kadar kayıt olmus uyelerımızı beta uye kabul edıp kendılerıne VIP acces verılecektır.
1 Şubatta BETA serverımız asil serverına tasınacak ve ordan yayına devam edecektır.
Vip Üyelik 1,3,6 aylık ve 1 yıllık olmak üzere 4 paket halınde kullanıcılarımıza sunulacaktır.
Konuyu Bilgilerinize sunar İyi Gunler dileriz.
www.galaxyforces.net.tc |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
cyberwolf1980 |
İletim - 28/11/2006 : 13:42:00 sırf bu yuzden zaten uyelık sıstemımızı degıstırıcez :( uyelerden bu konuda cok tepkı aldık bu yuzden 2 ayrı uyelık olacak 1 vip ( ayrıcalıklı profıller + onlar ıcın reklam vs olmıycak ) 2 ucretsız ( sınırlı ve reklamlı profıller ) ok?
|
Baygitar |
İletim - 24/11/2006 : 23:39:00 Umarım başarılı olursun!Ama Türkler pek para vermez böyle işlere:) |
cyberwolf1980 |
İletim - 22/11/2006 : 01:31:44 Gf tum dunyada oynanan bır oyun yurt dısında su anda polonyada ve burda turkıyede yayında.Oyunun orjınalı yurt dısında tasarladı bende aldım gelıstırdım ( bana bayagı pahalıya mal oldu bu konuda yorum yapmıycam... ) Oyuna yayına gırelı 3 hafta oldu 350 oyuncu kayıt oldu yurt dısındakı ( 0,5 versıyonda ) kayıtlı oyuncu sayısı 3 ayda 9000 ı gectı bende genıs caplı bır ıncelemeden sonra ıslemlerı baslattım. Oyunun yurt dısındakı programlama ayagına arkadasımız Desmond bakıyor bende turkıyedekı programlama ve Ar-Ge çalışmalarından sorumluyum. Turkıyedekı Oyun ( benım gelıstırdıgım SSE+ 1,0 ) hala BETA asamasında ve bır ay ıcerısınde son rutuslarda tamamlanıcak ama Oyunun Eski versıyonunu (0,5 )satın almak ısteyen olursa fıyatı 5000$ dır bılgınız olsun. |
Baygitar |
İletim - 21/11/2006 : 16:31:14 Oyunu sen ve arkadaşların mı hazırladı?Yoksa biyerden mi kopyaladın? |
|
|
|