|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
adopaşa |
İletim - 05/02/2007 : 16:39:05 merhaba arkadaşlar... age of time oyunu güsel bir oyun ama oynayamıyorum oyun kolaya benziyoır ama görevler var yapamıyorum kısa bir yardım istiyorum yardım ederseniz sevinirim lütfen yardım!!! |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
|KRONDOR| |
İletim - 07/02/2007 : 17:21:38 Ben nasıl konuya dahil oldum, anlamadım :)
Oyunda aynı anda en fazla 30 kişi bulunabiliyormuş zaten. Bu durumda da Türklere rastlamayı beklemek anlamsız. Bence sen başka oyuna geç. Merak eden olursa, adresi vereyim ben yine de: www.ageoftime.com |
adopaşa |
İletim - 07/02/2007 : 15:44:02 |KRONDOR| ABİ sen çözümünü bulursun belki oyunda hiç türk yook. Bende Anlamıyorum bu tür oyunları nereden buldugumu.... Bide oyundaki herkes grub oluşturmuş sanki bana düşmanmışım gibi bakıyor |KRONDOR| abi izin verirsen oyunun download sitesini verem indirsinler oynayalım sitesini söleyimmi abi? YARDIM...!!! Şu GARİBANA yardım eli uzatın bea |
inter_23 |
İletim - 06/02/2007 : 00:25:53 Nerden buluyorsun böyle oyunu anlamam, yok hocam her siteye baktım. Çözümü bırak oyun yok. |
|
|
|