AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Ikariam

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
NİCKYOK İletim - 28/02/2008 : 00:11:41
Bu oyun Antik Çağ'da geçmektedir. Bir ada içersinde kasabanız olup kasabanızı geliştirerek oyuna devam ediyorsunuz. Oyun türkçedir.Oyun Tarayıcı (browser)ile oynanıyor.Adalar arasında paylaştırılmış olan 5 çeşit kaynak vardır:
Yapı malzemesi, Şarap, Mermer, Kristal Cam ve Sülfür.

Oyun sırasında her ihtimalde büyük miktarda yapı tahtasına ihtiyacın olacak- işçilerini odun kazanmak için çalıştırmalısın, ve adandaki diğer oyuncularla ortak olarak kaynak madenlerini genişlet !
Temel ihtiyaçların giderilmesi için gereken kaynakların çıkarılmasıyla uğraştıktan sonra sırada şehri geliştirmek var.

1. Akademin sayesinde çok güzel ve yararlı keşifler yapabilirsin.
2. Kışlanda ordun için asker yetiştirebilirsin.
3.Ticaret limanın ve oradan satın aldığın ticaret gemilerin sayesinde diğer oyuncularla ticaret yapabilir ve kaynak alışverişinde bulunabilirsin.

Olan bitenlerden anında haberin olması ve krallığın hakkında bilgi sahibi olabilmen için sana yardımcı olacak dört tane danışmanın bulunuyor.

Parlak olarak yanmaları durumunda senin için bir haber var demektir- ilgili alana gidip kendilerinden son havadisleri alıp bilgi sahibi olabilirsin.

LİNK: http://www.ikariam.net
Benim oyundaki nickim:Jean-Geas Klan:Alpha

İyi oyunlar...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
yamaco İletim - 02/05/2008 : 12:51:56
Altını dengeleyebilmen için ya ticaret merkezinde malzeme satacaksın yada bilim adamları,odun,üzüm calışanlarından feragat (calıştırmayıp bir süre) edip altına yöneleceksin.
Belediye binasının seviyesini devamlı yükseltirsen (üzümüde bol verirsin vatandaş hızlı artar) altınında devamlı artar.
Altın sekmesine tıklarsan ne kadar gelirin ne kadar giderin olduğunu görürsün.
inter_23 İletim - 02/05/2008 : 12:36:12
Ben Lambda adasındayım. Daha 5. seviyedeyim. Araştırma da ise yerleşim planı yeni keşfedildi. Bir tek anlamadığım konu, altını nasıl dengeleyeceğim? Benim adam da ki tapınak : "Dionysus´un Bahçesi"...
CRAYZZY İletim - 01/05/2008 : 18:51:45
12 lvl.'da 350 kılıç ustam 55 phlanxım 400 küsürde taş atıcım 10 tane şahmerdan,sayısını unuttuğum gemim vardı.Oyunda 1 tane 18lvl. 2 tane 20 lwl 1 tanede 28 lvl adam devirdim.Milletim başına mafya kesilidm haraç toplamaya başladım.:)Anca bir kendini bilmez oyuncu bana küstahça laflar söyleyince tepem attı küfrettim oyunda beni attı.:( Server Theta idi.
Şimdi Lambda'da oynuyorum.Nick:_PitBul_ şehrin ismide aynı.Koordinatlar 69:83 sülfür adasındayım.;)
batuhanus İletim - 30/04/2008 : 11:45:50
alıntı:
inter_23 tarafından yazılan:

Arkadaşlar ben odundan başka kaynak bulamadım. Nerde bu kaynaklar, mermer bitti, gelişmem durdu. Yardımcı olacak var mı?

oyunun amacı ticaret o yüzden başka adalarla ticarete girmen şart.Genelde herkes kabul ediyor zaten tekliflerini..
yamaco İletim - 30/04/2008 : 11:43:58
Hangi adada oldugun önemli.
Sülfür,mermer,kristal,üzüm bunlardan hangi adadasın.
Sonucta hangi adada olursan ol birini cıkarabiliyorsun.Odun her adada var.
2.bir meteryale ihtiyacın oldugu taktirde yagma yaparak,ticaret merkezi kurup satın alarak başka adadaki komşularınla takas yaparak yada sömürge kurarak elde edebilirsin.(kendi ada çevrenin uzagındaki adalarla takas yapabilmen için bazı araştırmaları bitirmen lazım)
Kaç seviyedesin ve araştırmalarda nerdesin onuda belirtirsen daha fazla yardımcı olabilirim.
Ben zeta dayım sende orda isen oyundada malzeme yardımım ve tavsiyelerim olabilir.Kabul edersen.:))
Başkent 20 seviye Sülfür
Koloni 1 15 seviye Mermer
Koloni 2 15 seviye Üzüm
Koloni 3 1 seviye Kristal (daha çok yeni)

0.03 Snitz Forums 2000