|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
By_EaGLe |
İletim - 14/06/2008 : 13:15:24 Arkadaşlar net üzerinden oynanan bedava bir oyun olan tanoth bite fight v.b oyunlara benzer oyundur.Oyunda kan taşı denen gerçek parayla alabileceğimiz bir çeşit para vardır.Ayrıca macera yapıp seviye artırabilirsiniz türkçe dir...Ayrıca ahıra gidip binek hayvanda alabilirsiniz.. Üyelik: http://www.tanoth.net/
|
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
RoM3o |
İletim - 22/06/2008 : 16:55:35 alıntı: numlock1990 tarafından yazılan:
Bunlar hep aynı tarz oyunlar artık insan sıkılıyor...
Yok ava çık...Yok 8 saat işe çık...Yok kendine göre bir av bul ve saldır...Tek yaptıkları sitedeki yazıları değiştirmek...Oyunun motoru her yerde aynı...Zaten bu oyunları hep aynı topluluk-şirket-firma yapıyor...Bir motordan yüzlerce oyun yapıp Her insanın isteğine göre piyasaya sürüyor...Hem bu tarz oyunlarda bir kere heyecan yok ki...Yazı simülasyonundan kurulmuş oyunlar bunlar...
Artık bu oyunlar insanın canını sıkmaya başladı...Yeni oyunlar çıksa çok iyi olur..
Ayrıca Verdiğin linkte bu sitede yasaktır...Üye olurken yazan kuralları iyi bir şekilde okuyup anladıktan sonra yazma işine girişsen çok daha iyi olur.Sonuçta sen üye olurken o kuralları okuduğunu ve kabul ettiğini onaylıyorsun...
Neyi onayladığını,neyi kabul ettiğini,hangi sorumlulukları aldığını bilmek gerekir.....
Tamamen haklısın bu tür browser tabanlı oyunlar hep ogame denen illet ile başladı -.- Gelin Ragnarok Online oynayın  |
NİCKYOK |
İletim - 22/06/2008 : 05:40:55 Yasak olan bişey yok.Direk sitenin anasayfa linkini vermiş.Kendi çıkarı için bir link değil bu yüzden yasak değil bence... |
numlock1990 |
İletim - 19/06/2008 : 10:05:50 Bunlar hep aynı tarz oyunlar artık insan sıkılıyor...
Yok ava çık...Yok 8 saat işe çık...Yok kendine göre bir av bul ve saldır...Tek yaptıkları sitedeki yazıları değiştirmek...Oyunun motoru her yerde aynı...Zaten bu oyunları hep aynı topluluk-şirket-firma yapıyor...Bir motordan yüzlerce oyun yapıp Her insanın isteğine göre piyasaya sürüyor...Hem bu tarz oyunlarda bir kere heyecan yok ki...Yazı simülasyonundan kurulmuş oyunlar bunlar...
Artık bu oyunlar insanın canını sıkmaya başladı...Yeni oyunlar çıksa çok iyi olur..
Ayrıca Verdiğin linkte bu sitede yasaktır...Üye olurken yazan kuralları iyi bir şekilde okuyup anladıktan sonra yazma işine girişsen çok daha iyi olur.Sonuçta sen üye olurken o kuralları okuduğunu ve kabul ettiğini onaylıyorsun...
Neyi onayladığını,neyi kabul ettiğini,hangi sorumlulukları aldığını bilmek gerekir..... |
|
|
|