AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Soldier Front Oynayan Var Mi ?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Uruk-Hai İletim - 10/01/2009 : 19:19:55
Efendim son 3 gündür bu oyuna sardim , FPS tarzi , GunZ Online in yapimcilari tarafindan üretilen bir oyun , oyunda rütbe sistemi mecvut , birden fazla savasma secenegi var , misal Team Battle , Team Death , Kill The Captain ... vs , kirmizi ve mavi grup seklinde ikiye ayrilmis oyun , kirmizi grubun amaci , counterdaki gibi bomba kurmak , ama sirf bombadan ibaret degil tabi görevleri baska seyler de var , mavi grubun amaci bunlarin hepsini durdurmak , oyuncu öldürdükce daha cok puan aliyorsunuz , oyunun sonunda ne kadar exp kazandiginizi gösteriyor , bu sayede yavas yavas rütbe atliyorsunuz , cok güzel silahlar mevcut , daha 2 tanesini kullanabildim diyebilirimki AK-47 i gercekten saglam yapmislar .
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
anilovic İletim - 20/01/2009 : 18:05:16
herkesi trkings clanına beklerim herkes yeni clan 2009 nasıl gircem diyenler soldier frontun ana sayfasına girip(tabiki uye olup giris yaptıktan sonra)sayfanın en altında clan search var iste oraya trkings yazıorsunus trkings clanının ana sayfasına griosunus sonra join this clan diyorsunus adınısı yasıosunus gonderiyorsunus bende kabul edioyrm
Palad1n İletim - 10/01/2009 : 20:08:07
"GunZ Online in yapimcilari tarafindan üretilen bir oyun " tamam indiriyorum xD

0.02 Snitz Forums 2000