|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
testere1453 |
İletim - 25/01/2009 : 16:17:30 arkadaşlar darkorbit adlı bir oyunumuz var bu oyuna www.darkorbit.com sitesinden ulaşabilirsiniz işte ben bu oyunda uridium hilesini buldum bunu sizinle paylaşmamın sebebi artık oyundan sıkıldım herşey elit sizinde böle geminiz olmasını istedim ama bu hileyi mümkün olduğunca çok yapınız çünkü oyun yöneticileri hemen açığı kapatacaktır hilemize gelelim ilk önce oyuna üye oluyoruz daha sonra da giriş yapıyoruz giriş yaptıktan sonra sol üst köşede userid var onun önünde de rakamlar bu rakamları bir yere alıyoruz
sonra telefonumuzu elimize alıyoruz ve mesaj bölümüne ( BIG 988533 ) yazıp 6600 numarasına yolluyoruz bu işlem sadece 2 kontördür [not:parantezleri yazmayın ve BIG ile 988533 arasında boşluk bırakmayı unutmayın ]yolladıktan 1-2 dakika sonra size bir onay mesajı gelecektir gelmezse bir daha yollayın nası olsa 2 kontör sonra bu onay mesajına aldığımız userid numarasını yazıp cevaplıyoruz işte bu kadarr en geç 24 saat içinde hesabınıza 350.000 uridium aktarılacaktır bol uridiumlu oyunlar......
|
1 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
barantay |
İletim - 29/01/2009 : 13:38:06 yalancı 48 konotr istiyo
|
|
|
|