|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| imp_ |
İletim - 16/07/2010 : 23:13:31 facedeki happy ısland oyunun hilesini bilen warmı ? cheat engine 5.6dan denedim ama yapamadım. nasıl olması gerektiğini bilen warsa yardımcı olursa sevinirim yada başka bişeyler bilen warsa cvplarınızı bekliyorum tşkler şimdiden |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| imp_ |
İletim - 18/07/2010 : 20:16:08 teşekkür ederim kolay gelsin (: |
| CrAzY_IVAN |
İletim - 18/07/2010 : 00:57:56 Yok tabii ki öyle değil. :) Etik olarak zaten Counter-Strike - World of Warcraft - Knight Online gibi oyunlarda hile yapılmasını doğru buladığımızdan sitemizde bu tarz hileleri barındırmıyoruz. CS için HL için botlarla oynayanları düşünerek verilenler olabilir tabii. :)
Anlayışınız için ve katılımınız için teşekkür ederim. :) Oyunda başarılar. :P |
| imp_ |
İletim - 17/07/2010 : 21:30:08 bu cvap bilsemde söylemem gibi bişey oldu :)) çok fazla kişi ile oynamıyorum sewgilimle oynuyorum sadece de inada bindi iş o yüzden fikir almak istedim sadece tşkler :)) |
| CrAzY_IVAN |
İletim - 17/07/2010 : 20:13:35 Maalesef bilgimiz yok. Zaten çok kişi ile oynanan Online oyunlarda hilelere sıcak bakmıyoruz. |
| imp_ |
İletim - 17/07/2010 : 19:13:13 evet fecebook oyunu. küçük bir ada ile başlıyorsun oyuna zamanla onu geliştiriyorsun işte. ekip biçmeli bişey değil ama binalar alıyorsun onları geliştiriyorsun. eğer bi bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. |
|
|
|