Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
ceberruh
İletim - 21/03/2005 : 09:17:46 evet bildiğiniz gibi f1 yarışları 5 yıl süreyle cnnturk e geçti. fakat ilk 2 yarışı izlediğimde asla ntv deki heyecanı duyamadım. çünkü yarışı anlatan kişi kesinlikle profesyonel değil. artı formula 1 hakkında hiç bir bilgisi yok. dahası adam sanki yarışı zorla anlarıyormuş gibi. ntv deki 2 spiker (adlarını unuttum bu arada) kesinlikle süperler bu konuda. öyle bir anlatımları var ki sanki futbol karşılaşması izlermiş gibi heyecan veriyorlar yarışa. f1 tutkunu olarak cnnturk ü bu konuda kesinlikle kınıyorum ve ayrıca bir eleştiri maili de attım kanala. benim sizden ricam siz de bu konudaki eleştirlerinizi bildirin. bu işten anlamayanı koymasınlar oraya. madem bu işi doğru dürüst anlatacak adamınız yoktu ozaman almasaydınız yayın ihalesini. şimdi söyleyin bana f1 tutkunu arkadaşlar haksızmıyım açıkçası cnnturk yüzünden f1 heyecanım bile kaçtı
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
SINISA_11
İletim - 09/04/2005 : 19:49:11 bende o konuyu merak edıyodum sayenızde orendım gercektende ntvdekı 2 spıker yanı okay karacanla erkan ansevermıydı neydı ole bıseydı erkanın soyadı cok guzeldı ayrıca serra demırkol vardı galıba kadın bazen 3u sunuyodu ntv mukemmeldı yanı cnnde pek tat yok ben amerıkan guresını ızlerken 100 de 50 sını zaten 2 spıkerın konusmaları yorumları ıcın ızlıyodum flash tv kaldırdı am :(
ceberruh
İletim - 28/03/2005 : 17:22:01 evet yarışlarda beklenen heyecan geldi ama spiker konusu tam bi muamma. işanlah 5 sezon boyunca bu spikerle yarışları izlemek zorunda kalmayız...
Karakartal312
İletim - 26/03/2005 : 17:11:30 Ben de NTV'deki heyecanı yaşayamıyorum.Bu konuya biraz daha ilgili olmaları lazım.Sanki f1 değil sıradan bir yarış izliyorum.Fakat Renault'un bu seneki atağı sayesinde ilk defa yarışa heyecan geldi.Mc Laren ve Williamslar da fena değil.Bir de şu spiker meselesi hallolursa bu sene mükemmel bir sezon olacak.
ceberruh
İletim - 26/03/2005 : 11:11:06 walla bu konun benim arkadaşlar arasında bile hala tartışılıyor. cnnturk un bu duruma bi çözüm bulması gerek. keşke nvt deki f1 sunucusu okan bey olsa....
Himanchig
İletim - 26/03/2005 : 00:18:32 Bence CNN'de olması kötü oldu F1'in . En iyisi NTV'dir kim ne derse desin ' Haa ben bu arada Button hayranıyım ve ondan kopmayı ba düşünmüyorum ! ( Button F1'i bırakana kadar)