evet bildiğiniz gibi f1 yarışları 5 yıl süreyle cnnturk e geçti. fakat ilk 2 yarışı izlediğimde asla ntv deki heyecanı duyamadım. çünkü yarışı anlatan kişi kesinlikle profesyonel değil. artı formula 1 hakkında hiç bir bilgisi yok. dahası adam sanki yarışı zorla anlarıyormuş gibi. ntv deki 2 spiker (adlarını unuttum bu arada) kesinlikle süperler bu konuda. öyle bir anlatımları var ki sanki futbol karşılaşması izlermiş gibi heyecan veriyorlar yarışa. f1 tutkunu olarak cnnturk ü bu konuda kesinlikle kınıyorum ve ayrıca bir eleştiri maili de attım kanala. benim sizden ricam siz de bu konudaki eleştirlerinizi bildirin. bu işten anlamayanı koymasınlar oraya. madem bu işi doğru dürüst anlatacak adamınız yoktu ozaman almasaydınız yayın ihalesini. şimdi söyleyin bana f1 tutkunu arkadaşlar haksızmıyım açıkçası cnnturk yüzünden f1 heyecanım bile kaçtı
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Evet, CNN Türk'ün yayını (Daha doğrusu anlatıcıları diyelim)baya bir kuru geldi. Ne güzel NTV de arada birbirlerine fln da giriyorlarda eğlenceli oluıyordu.
Ama şunu belirtmem lazım, yarışlar (Lastik kuralının saçma sonuçlar doğurduğunu belirtmeyeceğim, o zaten bu yarışta belli oldu ama onun dışında) inanılmaz zevkli geçiyor bu dönem. Özellikle Fisichella'nın uzun eşek oynayasının geldiği an ve 3.lük mücadelesi muhteşemdi.
15.11.1984 tarih ve 3080 sayılı "5.5.1972 tarih ve 1587 sayılı Nüfus Kanunu'nun Bazı Maddelerinin Değiştirilmesine ve Bu Kanuna Bazı Madde ve Fıkralar Eklenmesine İlişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun"
bence bu kadar eleştiriyi haketmiyorlar.yarışları Cem Yılmaz anlatıyor ve kendisinin birçok şampiyonlar ligi maçını dinlemişsinizdir ve yorumcu arkadaşda gayet başarılı
Bence CNN'de olması kötü oldu F1'in . En iyisi NTV'dir kim ne derse desin ' Haa ben bu arada Button hayranıyım ve ondan kopmayı ba düşünmüyorum ! ( Button F1'i bırakana kadar)
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>