|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Uruk-Hai |
İletim - 01/03/2007 : 14:42:50 Star Tv'nin vazgeçilmez filmlerinden biri olan "Zıpçıktı" diğer bir tabiri ile "Problem Çocuk Türkiye"'nin kısa bir kesitini YouTube'de gezniriken buldum. Bu filmin tamamını her yerde aradım ancak yok, bunla yetinelim :), iyi seyirler.
Uruk-Hai tarafından silinmiştir. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
kabil |
İletim - 19/11/2008 : 15:24:43 hadi ya tın demek! |
ercanpolat44 |
İletim - 19/11/2008 : 15:17:23 Çok da tın! Yasaksa kaldırın kardeşim. Hem ne tartışılıyormuş ki, bu film bir kült komedi. Bence 40 saniyesini değil tamamını izleyin. |
RoM3o |
İletim - 31/10/2008 : 20:36:12 Yavaş ol..Aradığımız falan yok.Film üstüne tartışma bile çıktı.Ayrıca korsan içerik sitemizde yasaktır.. |
ercanpolat44 |
İletim - 26/10/2008 : 22:47:30 İşte aranılan zıpçıktı filmi. Belki konusu fln saçma ama emin olun kült komedilerimizden biri :) Arkadaşlar zıpçıktı filmi sanal alemde hiçbir yerde yoktu. Filmi çok aradım fakat anca video izleme sitelerinde partlar halinde bulabildim ve bir şekilde bilgisayarıma kaydedip filmin tamamını elde etmeyi başardım ve sizlerle paylaşıyorum. Filmin görüntüsü vcd kalitesi kadar hemen hemen. ama bence yinede iyi (TV-RIP). Linklerde sorun olursa lütfen ercanpolat44@mynet.com adresime mail atın, ya da özel mesaj atın gerekli düzeltmeleri yaparım. (bu arada partların herbirini ayrı ayrı extract edip izleyebilirsiniz. Yani bölünmüş dosyalar değildir.)
Korsana Hayır. |
EmmaFan |
İletim - 06/03/2007 : 20:58:41 her başlık bi tartışma...az nefes alın yav.....cafer için değimez:) |
|
|
|