AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Radyo & Televizyon
 Zıpçıktı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 01/03/2007 :  14:42:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Star Tv'nin vazgeçilmez filmlerinden biri olan "Zıpçıktı" diğer bir tabiri ile "Problem Çocuk Türkiye"'nin kısa bir kesitini YouTube'de gezniriken buldum. Bu filmin tamamını her yerde aradım ancak yok, bunla yetinelim :), iyi seyirler.

Uruk-Hai tarafından silinmiştir.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 01/03/2007 :  21:38:47  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yıllar önce tv de izlemiştim hatırlıyorum VEde bu sahneydi :D

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 01/03/2007 :  23:07:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Nesi vazgeçilmez bunun yahu? Bende mi terslik var? Oldum olası itici gelmiştir bana, hatta kıl oluyorum. Ki gülünen şeylerin komikliği de ayrı bir tartışma konusu...
Sayfanın En Üstüne Git

hugo_boss
Seçkin Üye

Turkey
İleti 91

İletim - 02/03/2007 :  01:55:47  Bilgileri Göster  hugo_boss'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nevazgeçilmezi hocam marifetmi şimdi burda gösterilen?

bigfalcon00@hotmail.com

Kimsenin duasıyla doğmadikki bedduasıyla ölelim !
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 02/03/2007 :  23:43:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Video yu beğenmeyebilirsin, bunu dile de getirebilirsin, eleştirebilirsin veya saçmalık filan diyebilirsin; ama bu bir marifet evet, için rahat olsun.

Edit: Video Linki Kaldırılmıştır.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

hugo_boss
Seçkin Üye

Turkey
İleti 91

İletim - 02/03/2007 :  23:50:21  Bilgileri Göster  hugo_boss'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Farkındaysan bende beğenmediğimi dile getirdim. Senin oraya linki koyup koymadığını değil.

bigfalcon00@hotmail.com

Kimsenin duasıyla doğmadikki bedduasıyla ölelim !
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000