|
Yazar |
Konu  |
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 01/03/2007 : 14:42:50
|
Star Tv'nin vazgeçilmez filmlerinden biri olan "Zıpçıktı" diğer bir tabiri ile "Problem Çocuk Türkiye"'nin kısa bir kesitini YouTube'de gezniriken buldum. Bu filmin tamamını her yerde aradım ancak yok, bunla yetinelim :), iyi seyirler.
Uruk-Hai tarafından silinmiştir. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
|
baroTR
Üye

Turkey
İleti 150 |
İletim - 01/03/2007 : 21:38:47
|
Yıllar önce tv de izlemiştim hatırlıyorum VEde bu sahneydi :D |
Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away......... |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 01/03/2007 : 23:07:43
|
Nesi vazgeçilmez bunun yahu? Bende mi terslik var? Oldum olası itici gelmiştir bana, hatta kıl oluyorum. Ki gülünen şeylerin komikliği de ayrı bir tartışma konusu... |
 |
|
hugo_boss
Seçkin Üye

Turkey
İleti 91 |
İletim - 02/03/2007 : 01:55:47
|
nevazgeçilmezi hocam marifetmi şimdi burda gösterilen? |
bigfalcon00@hotmail.com
Kimsenin duasıyla doğmadikki bedduasıyla ölelim ! |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 02/03/2007 : 23:43:44
|
Video yu beğenmeyebilirsin, bunu dile de getirebilirsin, eleştirebilirsin veya saçmalık filan diyebilirsin; ama bu bir marifet evet, için rahat olsun.
Edit: Video Linki Kaldırılmıştır. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
hugo_boss
Seçkin Üye

Turkey
İleti 91 |
İletim - 02/03/2007 : 23:50:21
|
Farkındaysan bende beğenmediğimi dile getirdim. Senin oraya linki koyup koymadığını değil. |
bigfalcon00@hotmail.com
Kimsenin duasıyla doğmadikki bedduasıyla ölelim ! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|