AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Radyo & Televizyon
 Akademi Türkiye

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Dodo İletim - 28/02/2004 : 22:37:30
Bilmem bu programı izleyenleriniz varmı(?). Belki diğer saçma sapan programların taklidi gibi görebilirsiniz ama öyle olmadığına programı 1-2 dakika izledikten sonra ikna olacağınıza bahse girerim (Müzikle uzaktan yakından alakam olmayan ben bile oldukça zevk aldım). Bunun nedenlerin başında yarışmacıların çoğunun genç olması gelmekte, en yaşlıları bile henüz 31 yaşında (...ki hala genç sayılır) ancak kıpır kıpır, enerji dolu bir kişiliğe sahip. Yarışmada adeta "amatör" diye bir kavramdan eser yok. Yarışmada en kötü yarışmacı bile (öyle birini görmedim, bence hepsi birbirinden iyi) diğer yarışma programlarındaki en iyilere taş çıkarır.
Neyse konuyu fazla uzatmadan benim şuanki favorilerimi söyleyim:
Erkeklerde; Barış
Bayanlarda; Özge
Eğer izlediyseniz yarışma hakkındaki düşünceleriniz ve favorilerinizi bizlerle paylaşırsanız sevinirim.

Bu arada Yüksel Aytuğ'nun Sabah gazetesindeki köşesinde Akademi Türkiye'yi bizlere önererek, bu büyük nimeti izleme ayrıcalığını tanıdığı için ona binlerce kez teşekkür ederim.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Avaris İletim - 04/03/2004 : 16:02:05
Seçkin üye lafını oraya ben koyduğuma göre heralde benim açıklama yapmam gerekiyor. Sizi seçkin üye yapan ben değilim, geri alma gibi bir olaya da (olursa) dahil olacağımı sanmıyorum. Böyle bir sıfatı haketmiş olmanızın belli sebepleri olduğunu biliyorsunuzdur umarım. Forum kurallarına riayet de bunlardan biri. Benim için "seçkin üye" vasıflı iki insanın mesajını silmek yeterince ironik gözüktüğü için belirtme ihtiyacı duydum.

Ek olarak hadi üyelik tipini geçtim aklı başında iki insan olduğunuzu düşünüyorum. 2 seferdir yazıyorum bu 3 olsun. Ne düşünürseniz düşünün, beni zerre ilgilendirmiyor. Sizin düşüncenizi değiştirmek benim planlarımda zaten yok. Ancak yazdıklarınız beni ilgilendiriyor. Madem tarzınız bu, hep bu şekilde yazıyorsunuz bir daha forum kuralları dışında bir mesaja rastlarsam kurallarımız gereği silmek zorunda kalacağımı da bilmenizi istiyorum. Bunu daha açık nasıl ifade edebilirim bilmiyorum.

Konu başlığında bir kez daha gereksiz kalabalık yaptığım için okuyanlardan özür dilerim.
|KRONDOR| İletim - 04/03/2004 : 00:44:55
Sizden düşüncelerinizi değiştirmenizi değil, forum kurallarına uygun, insanları rencide etmeyen mesajlar yazmanızı istiyoruz. Ayrıca senelerdir kurallarımıza uygun davranıyorsunuz. Bir iki hatanız yüzünden seçkin üyeliğinizi almayız. Bu durum için Galatasaraylıların sözünü değiştirerek "Bir günde seçkin üye olmadınız, bir günde de bunu kaybetmezsiniz" diyebiliriz
Rappier İletim - 04/03/2004 : 00:25:27
Konuyu gerdiğim için herkesten özür dilerim. Sanırım benim yazdığım o embesil kelimesi Ceyhun arkadaşın yazdıklarına ilham olmuş. Olan olduktan sonrada uzatmanın pek bir anlamıda yok.

Geçenlerde açılan bir konuda oyun dışında başka şeylerde konuşulsunmu? olayı uzun uzun tartışıldı. Ben o konudada burada oyun dışındaki konuların konuşulmasına karşıydım. Nedenim belli, çok doluyum... Böyle konular olunca kendimi tutmakta güçlük çekiyorum.

Amacım konuyu germek değil ama bir konuyuda dile getirmek istiyorum. Bu seçkin üye muhabbeti birkaç seferdir önüme çıkıyor. Bu tip yakıştırmalar benim için önemli değil. Eğer uygun görülmüyorsam oradaki yazıyı üyeye dilediğiniz an çevirebilirsiniz. Nick'in altında seçkin üye yazıyor diye düşüncelerimi değiştirecek değilim. Daha önceleri nasıl yazıyorsam şu andada aynı şekilde yazıyorum.
Avaris İletim - 03/03/2004 : 23:08:14
Bana da sanki "salak yerine koymaya çalışıyormuşsun" gibi geldi ama sen öyle değil diyorsan öyle değildir. Sizin kimin hakkında ne düşündüğünüz açıkçası umurumda bile değil, sadece ne yazdığınızı umursuyorum. O yüzden o öyle değildi aslında böyle gibi bir tartışmaya girmekten de köşe bucak kaçarım. Söz konusu programlarla ilgilenmediğim için bu başlıkta bana düşecek bir laf da kalmadı. İki tane seçkin üyesiniz (sanırım birşeyler ifade ediyordur), mesajlarınıza müdehale etmek zorunda kalmak istemiyorum...
|KRONDOR| İletim - 03/03/2004 : 22:55:33
Sana laf anlatamıyacağım sanırım. Herkes gördü kimin haklı olduğunu nasılsa, uzatmıyacağım artık.

0.03 Snitz Forums 2000