AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Radyo & Televizyon
 Akademi Türkiye
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu 
Sayfa: / 5

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 28/02/2004 :  22:37:30  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilmem bu programı izleyenleriniz varmı(?). Belki diğer saçma sapan programların taklidi gibi görebilirsiniz ama öyle olmadığına programı 1-2 dakika izledikten sonra ikna olacağınıza bahse girerim (Müzikle uzaktan yakından alakam olmayan ben bile oldukça zevk aldım). Bunun nedenlerin başında yarışmacıların çoğunun genç olması gelmekte, en yaşlıları bile henüz 31 yaşında (...ki hala genç sayılır) ancak kıpır kıpır, enerji dolu bir kişiliğe sahip. Yarışmada adeta "amatör" diye bir kavramdan eser yok. Yarışmada en kötü yarışmacı bile (öyle birini görmedim, bence hepsi birbirinden iyi) diğer yarışma programlarındaki en iyilere taş çıkarır.
Neyse konuyu fazla uzatmadan benim şuanki favorilerimi söyleyim:
Erkeklerde; Barış
Bayanlarda; Özge
Eğer izlediyseniz yarışma hakkındaki düşünceleriniz ve favorilerinizi bizlerle paylaşırsanız sevinirim.

Bu arada Yüksel Aytuğ'nun Sabah gazetesindeki köşesinde Akademi Türkiye'yi bizlere önererek, bu büyük nimeti izleme ayrıcalığını tanıdığı için ona binlerce kez teşekkür ederim.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 28/02/2004 :  23:26:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de izliyorum şu anda.Bence de havayı gerçekten yakalamışlar.Popstar'dan Türkstar'dan çok daha farklı bir program.İlk seyredişim olduğundan favori belirtemiyorum ama gerçekten iyi bir program.

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231

İletim - 28/02/2004 :  23:36:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Popstar ve Türkstar'da insanlar ünlü olmaya çalışıp birazda kolay yoldan para kazanmaya istiyorlar (tabiki hepsini kastetmiyorum). İnsanlar hergün para kazanmak için ne kadar çok çalışıyorlar ama bazıları belki ünlü olurum! diye düşünerek jürinin karşısına çıkıp Kemal Sunal filmlerindeki şarkıları taklit edercesine şarkı söylüyorlar. Para kazanmak bu kadar kolay olmamalı. Ama insanlar bu işi zevk içinde yapabilirler. Mesela ben şuan OyunSitesi'nde yazar olmaktan çok mutluyum. Hem birçok yazarı hemde forumdaki kişileri bana arkadaş olarak kazandırdı. Bunları parayla satın alamazsınız.

Barış ERSOY
Yazar
bersoy@oyunsitesi.gen.tr
---
... Ruslana
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 28/02/2004 :  23:46:57  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Leg0l4s tarafından yazılan:

Popstar ve Türkstar'da insanlar ünlü olmaya çalışıp birazda kolay yoldan para kazanmaya istiyorlar (tabiki hepsini kastetmiyorum). İnsanlar hergün para kazanmak için ne kadar çok çalışıyorlar ama bazıları belki ünlü olurum! diye düşünerek jürinin karşısına çıkıp Kemal Sunal filmlerindeki şarkıları taklit edercesine şarkı söylüyorlar. Para kazanmak bu kadar kolay olmamalı. Ama insanlar bu işi zevk içinde yapabilirler. Mesela ben şuan OyunSitesi'nde yazar olmaktan çok mutluyum. Hem birçok yazarı hemde forumdaki kişileri bana arkadaşlık adına kazandırdı. Bunları parayla satın alamazsınız.

Katılıyorum. Kesinlikle herşey para değil.
Akademi Türkiye'ye katılanların çoğunun bizimle aynı amacı paylaştığına eminim. Konuyu gelir, gider konularına yöneltmeye fazla gerek yok diye düşünüyorum, biz yine yarışma hakkındaki görüşlere dönsek sanki daha iyi olacak.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 29/02/2004 :  22:06:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben birkaç gündür bu tip programları çok gülerek izliyorum. İzlenimlerim sonucunda öğrendiğim tek şey ülkemizde bizlerle birlikte aynı oksijeni tüketen yüzlerce embesilin olduğunudur. Herkesin hayat anlayışı, görgüsü, bilgi birikimi farklıdır ama sırf 'ekrana çıkacayım belki sonunda ünlü bile olabilirim' diye yapılan şaklabanlıkların herhangi bir dünya görüşüyle bağdaşacağınada inanmıyorum....

Bizlere bu tip şeyleri izleten ve bu işten çıkar sağlayanlarıda kınıyorum....
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 01/03/2004 :  13:07:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kanal d de çıktı sanırım popstar şuan büüyk kanallarda bu tür yarışmalar var akademi türkiyedeki yarışmacılar biraz daha üst seviye gibi hoş onlarıda diğerleri gibi sadece bir kaç dakika dinleyebildim ama (pop tarzım değil)galiba o yarışmayı bişey bilenler yönetiyor neyse... nedense bu tv yöneticileri hiç ülkemizin önde gelenlerini ,ben pek bu tür şeylerle uğraşmama yada izlemem ama tv de saygı duyduğum bir kesimde onlar bu tür yarışmalara karşı çıktıklarına göre elbette kötü bir yanı vardır şimdi glip benim baz analizler yapmam saçma olur ama o kişileirn yaptıklarını iyice takip etmek lazım bu tür yarışmalar gençlerin çalışma heveslerini sekteye uğratmakta ben onca yıl okuyacam sonunda belki iş bulamıyacam öte yandan kıro nun teki çıkacak iğrenç sesiyle para kazanacak hemde bulunduğu yere o kadar gelecekki ben bunu gördüğümde çıldıracam...
birisi top star çıkarır(pardon pop)birisi kızını evlendirmek için yarışmalara yollar kimiside gözetlenmesi için kendisini bir eve kapatır vede bunu millet izler garip diğimi bu şeyler bizler sevmesekte bir çok kişi izliyor buda bizi tam olarak yansıtmasada türkiyenin bir gerçeğini yansıtıyor
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu   
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000