|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| lewent20 |
İletim - 22/07/2005 : 23:39:04 Arkadaslar ben call of duty i yukledim faakat single player modunu sectikten sinra oyun loading diyor tam girecekken atiyor ve fatal error veriyor aciklamada video card imi update etmemi falan soluyor bu arada ekran kartim 64mb yani yeterli....updateetmek icin windows update girdim faka ekran kartiyla ilgili bir update yok....lutfen yardim edin nasil acicam oyunu daha fazla dayanamiyorum.... |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| FearOfThEDarK |
İletim - 05/06/2008 : 23:33:15 aynısı banada oldu ama ben oyunu sildim kurtulmak zor ondan... :) |
| alesman |
İletim - 04/06/2008 : 13:03:27 abi ben oyunu ilk aldığımda yüklemiştim.Sonra oyundan bıkınca sildim.canım çekti tekrar yüklemek istedim.oyunu yükledim(crack,deviance...)oyuna girmeye çalıştığımda ''FATAL ERROR'' diye bir hata veriyor.videocard manufacturer's website gibi şeyler yazıyo ''tamam''a tıklıyorum,Call of Duty Console geliyor.bişe bişe 4539 files falan yazıyor.N'yapmam gerekiyor söyleyin rica ediyorum,TTEEŞŞEEKKÜÜRRLLEERR. |
| forzAmd |
İletim - 25/07/2005 : 10:48:37 ekran kartın ne?? |
| omersinan |
İletim - 24/07/2005 : 13:43:59 Ekran kartı ile ilgili update'i ekran kartının sayfasından yapabilirsin. Nvidia ise www.nvidia.com'dan ati ise nerden yapacağını bilmiyorum. Aynısı bendede olmuştu ama oyuna girmeden önce oluyodu driverı yeniledikten sonra geçti. |
|
|
|