AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Call of Duty
 Call of Duty Fatal Error Sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

lewent20
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 22/07/2005 :  23:39:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaslar ben call of duty i yukledim faakat single player modunu sectikten sinra oyun loading diyor tam girecekken atiyor ve fatal error veriyor aciklamada video card imi update etmemi falan soluyor bu arada ekran kartim 64mb yani yeterli....updateetmek icin windows update girdim faka ekran kartiyla ilgili bir update yok....lutfen yardim edin nasil acicam oyunu daha fazla dayanamiyorum....

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/07/2005 :  13:43:59  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ekran kartı ile ilgili update'i ekran kartının sayfasından yapabilirsin. Nvidia ise www.nvidia.com'dan ati ise nerden yapacağını bilmiyorum. Aynısı bendede olmuştu ama oyuna girmeden önce oluyodu driverı yeniledikten sonra geçti.
Sayfanın En Üstüne Git

forzAmd
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 25/07/2005 :  10:48:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ekran kartın ne??

Forza AMD
eski şifremi hatırlayamadım için yeni kayıt olmak zorunda kaldım. eski nick name Traffic :))
Sayfanın En Üstüne Git

alesman
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 04/06/2008 :  13:03:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
abi ben oyunu ilk aldığımda yüklemiştim.Sonra oyundan bıkınca sildim.canım çekti tekrar yüklemek istedim.oyunu yükledim(crack,deviance...)oyuna girmeye çalıştığımda ''FATAL ERROR'' diye bir hata veriyor.videocard manufacturer's website gibi şeyler yazıyo ''tamam''a tıklıyorum,Call of Duty Console geliyor.bişe bişe 4539 files falan yazıyor.N'yapmam gerekiyor söyleyin rica ediyorum,TTEEŞŞEEKKÜÜRRLLEERR.
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 05/06/2008 :  23:33:15  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
aynısı banada oldu ama ben oyunu sildim kurtulmak zor ondan... :)

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000