|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
PARLICI |
İletim - 10/12/2006 : 17:48:27 ARKADAŞLAR BEN UZUN Bİ SÜREDİR BU OYUNDA Bİ BÖLÜMÜ GEÇEMİORUM THE ARENA BÖLÜMÜ BOSSU KÖR ETMEM GEREKİOMUŞ ORDA PLATFORMLAR WAR FALAN ÇIKIORUM ATLIORUM BOSS A AMA HEP YANLIŞ ZAMANLAMA DİO BİLEN ARKADAŞLAR Bİ YARDIM ETSE ÇOK SEVİNİRİM |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
scorpionfa |
İletim - 21/12/2006 : 20:29:46 Ek olarak, eğer vuruşu tam olarak yapamadığını anlarsan R ye basılı tutarak bir kaç saniye geriye alıp tekrar deneyebilirsin. Bu tekrar denemelerinde kesinlikle yeteceğini garanti edemem. Çünkü 3 sefer yaptığın bu ölümcül vuruşları 3 kez daha tekrarlaman gerekiyor. Baştan başlaya başlaya vuruşların ritmini ezberlersin ve sonuncu kısıma da zaman kumlarını saklarsın. |
RESET |
İletim - 21/12/2006 : 00:12:34 TAM DEVİN ÜSTÜNE ATLARKEN EKRAN SİYAH BEYAZ OLUYOR EKRAN DEĞİŞİYO YANİ DONAR GİBİ OLUYO TAM O ESNADA MAUSLA VURUŞ TUŞUNA BASMAN GEREKİYO YANLIZ HER GÖZ İÇİN ÜÇ SEFER BUNU YAPMAN GEREKİYO
|
baroTR |
İletim - 11/12/2006 : 15:28:13 mavi ısık yandıgı andan quick kill yapacaksın geç kalmaman gerekiyor ekran mavi olup biraz yavaşlayınca farenin sol tusuna bas biraz oyna alışırsın |
|
|
|