AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 PRINCE OF PERSIA T2T YARDIM EDİN
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

PARLICI
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 10/12/2006 :  17:48:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ARKADAŞLAR BEN UZUN Bİ SÜREDİR BU OYUNDA Bİ BÖLÜMÜ GEÇEMİORUM THE ARENA BÖLÜMÜ BOSSU KÖR ETMEM GEREKİOMUŞ ORDA PLATFORMLAR WAR FALAN ÇIKIORUM ATLIORUM BOSS A AMA HEP YANLIŞ ZAMANLAMA DİO BİLEN ARKADAŞLAR Bİ YARDIM ETSE ÇOK SEVİNİRİM

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 11/12/2006 :  15:28:13  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
mavi ısık yandıgı andan quick kill yapacaksın geç kalmaman gerekiyor
ekran mavi olup biraz yavaşlayınca farenin sol tusuna bas
biraz oyna alışırsın

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git

RESET
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 21/12/2006 :  00:12:34  Bilgileri Göster  RESET'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
TAM DEVİN ÜSTÜNE ATLARKEN EKRAN SİYAH BEYAZ OLUYOR EKRAN DEĞİŞİYO YANİ DONAR GİBİ OLUYO TAM O ESNADA MAUSLA VURUŞ TUŞUNA BASMAN GEREKİYO YANLIZ HER GÖZ İÇİN ÜÇ SEFER BUNU YAPMAN GEREKİYO
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 21/12/2006 :  20:29:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ek olarak, eğer vuruşu tam olarak yapamadığını anlarsan R ye basılı tutarak bir kaç saniye geriye alıp tekrar deneyebilirsin. Bu tekrar denemelerinde kesinlikle yeteceğini garanti edemem. Çünkü 3 sefer yaptığın bu ölümcül vuruşları 3 kez daha tekrarlaman gerekiyor. Baştan başlaya başlaya vuruşların ritmini ezberlersin ve sonuncu kısıma da zaman kumlarını saklarsın.

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000