AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 prince of persia warrior within YARDIM

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
oyagiz İletim - 13/01/2005 : 22:15:20
selam mıllet ıcınızde prınce of persıa yayı oynayan vardır herhalde ben bu oyunun sabır sınırlarını zorladıgını dusunuyorum yıne takıldım ve bu sefer olacak gıbı degıl oyunun ortalarında bır yerde asagıya dusmekten kurtardıgım guzel kırmızılı kadın sımdı bana karsı ve bu guzel kırmızılı kadını olduremıyorum yardım lutfen ACILL
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
scorpionfa İletim - 28/12/2005 : 22:05:14
Arkadaşı alkışlayın lütfen. Çok büyük işler başarmış. Üstelik 1 sene öncesinden yardım isteyen birine yardım edecekmiş. Eğer "oyagiz" in bu oyunu haftada bir kez bitirdiğini farz edersek, 52 kez bitirmiş birine oldukça yardımcı olurdunuz. Üstelik söz konusu olan, eskiden yukarıda da belirttiğim gibi sitemizde %100 tam çözümü olan bir oyunsa bu daha da normal olacaktır.
olcay_elf İletim - 28/12/2005 : 16:28:56
p.o.p 2 yi yaladım yuttum 2 sonla bitirmiş bi adamım bütün p.o.p serisi hakkında bilgi verebilirim elfreklam@hotmail.com bana ulaş sonrada oyunu bitirmen için yardımcı olayım
olcay_elf İletim - 28/12/2005 : 16:26:10
alıntı:
oyagiz tarafından yazılan:

selam mıllet ıcınızde prınce of persıa yayı oynayan vardır herhalde ben bu oyunun sabır sınırlarını zorladıgını dusunuyorum yıne takıldım ve bu sefer olacak gıbı degıl oyunun ortalarında bır yerde asagıya dusmekten kurtardıgım guzel kırmızılı kadın sımdı bana karsı ve bu guzel kırmızılı kadını olduremıyorum yardım lutfen ACILL

scorpionfa İletim - 15/05/2005 : 15:37:06
Arkadaşlar oyunun tam çözümü sitemizde mevcut. Hemde %100 olarak. Herhangi bir soruya cevap olacak kadar detaylı...
aykann İletim - 14/05/2005 : 09:16:57
arkadaslar ben bu oyunu iki kere bitirdim ama ikisindede ayni son ama ne bir trikle nede baska birseyle burada oyunu normal olarak vede sonunda hackerle karsilasan varmi????

0.03 Snitz Forums 2000