selam mıllet ıcınızde prınce of persıa yayı oynayan vardır herhalde ben bu oyunun sabır sınırlarını zorladıgını dusunuyorum yıne takıldım ve bu sefer olacak gıbı degıl oyunun ortalarında bır yerde asagıya dusmekten kurtardıgım guzel kırmızılı kadın sımdı bana karsı ve bu guzel kırmızılı kadını olduremıyorum yardım lutfen ACILL
AÇIKÇA SÖYLEMEK GEREKİRSE İLK BAŞTA BENDE ZORLANDIM.FAKAT SONRA BAŞARDIM.ÖNCELİKLE SAĞLIĞINI VE ZAMAN GÜÇLERİNİ FULLE.ÇÜNKÜ ÇOK LAZIM OLACAK.SONRA BOL BOL SLOW TIME KULLAN.SANA VURACAK GİBİ OLUNCA HOZLA KAÇ.BAZI ZAMANLAR CANAVAR YOLLAYACAK.ONLARDA SLOW TIME KULLANMA.ÇÜNKÜ YAZIK OLUR.ÜSTÜNDEN ATLAYIP TEPELERİNE GEÇİR.BİRDE BİLMİYORSAN SÖYLEYEYİM.OYUNUN BAŞINDAN SONUNA KADAR SAĞLIK GELİŞTİRME YERLERİ VAR.TOPLAM 9 TANE.BUNLARI TOPLARSAN HOURGLASS CHAMBER'DA WATER SWORD'U BULACAKSIN.O ZAMAN OYUN BİTİNCE EN GÜZEL DEMOYU İZLERSİN.BAŞARILAR.....
arkadaslar ben bu oyunu iki kere bitirdim ama ikisindede ayni son ama ne bir trikle nede baska birseyle burada oyunu normal olarak vede sonunda hackerle karsilasan varmi????