|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| just_ne |
İletim - 29/12/2005 : 22:43:22 Arkadaşlar ben Lîse 1 yani hazırlık öğrencisiyim... bu sene sonunda da BÖLÜM seçecem. bilgisi olan varsa YABANCI DİL bölümü hakkında ayrıntılı bilgi istiyorum  
|
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| DharkjuNs |
İletim - 03/01/2006 : 13:45:08 Onu kendin öğrenebilirsin de. EN önemlisi şu, artık işin içine matematik de girdi yani artık dil bölümü öğrencileri de matematik yapacaklar yeni sisteme göre. Buna ilaveten soru sayısı da arttırıldı tabii ki süre de.. |
| just_ne |
İletim - 31/12/2005 : 20:30:45 Bide son sisteme göre üniversite puanları varsa lütfen |
| just_ne |
İletim - 31/12/2005 : 20:23:26 Peki ÖSS ve YDS'de dilcilere göre sınav sistemi nasıl olacak?Örneğin:Puanlama,bölüm(say,söz),üniversiteler vb. gibi |
| arsat |
İletim - 30/12/2005 : 18:11:07 spr liselerin hepsi değil çoğu anadolu lisesi oldu ben de spr lisede okuyorum bizim okulda anadolu falan olmadı Ben fen i seçeceğim ingilizceden nefret ediyorum şu anda Öğretmenlerimin dediği kadarıyla dil de kelime çok ezberletiliyormuş Biz hazırlıkta ing-ing anlamlar ezberledik dilden soğudum açıkçası.... |
| wolverine |
İletim - 30/12/2005 : 15:57:47 just_ne aynı durumda bende varım bende lise 1'im yabancı dili düşünmüyorumda sayısal olacam gerçi mat. yerlerde de fen dersleri fena değil sana tavsiyem yabancı dili seçme kuzenim yabancı dili seçti anadolu lisesindeydi 4 sene sınava girdi en sonunda adana çağ üni.(o da paralı) olarak girebildi ve şimdi pişman bir durumda |
|
|
|