AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 ÖSS ye 1 hafta kala :))

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
мєятizм™ İletim - 11/06/2006 : 17:27:06
Merak ettim bu sitede benden başka ÖSS ye giren şahıslar var mı :D
Bu sene 2.senem acayip bir heyecan ve stres var içimde girsekte hayırlısıyla yazın keyfini çıkarsak doya doya :)
Bir de sistemin değişmesiyle gelen bir ton konu,Türkçe-Sosyaldan giriyorum.Sorumlu olduğum dersler bir hayli fazla Edebiyat-Sosyoloji-Psikoloji-Mantık-Ülkeler Coğrafyası-Türkiye Coğrafyası gibi lise 1-2 konularıda araya sıkışmış oldu malesef Benim gireceğim sene niye değiştirdiniz bu sistemi buradan yetkili mercihlere sesleniyorum
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
MetFC İletim - 20/06/2006 : 14:54:46
Hayırlısı olsun, umarız herkes istediği yerleri kazanır.
|KRONDOR| İletim - 20/06/2006 : 01:36:50
Soner Anadolu Lisesi'nde okudu da n'oldu, ona da 58 puan mı ne geliyor :) Sanırım biz fazla tembeldik lise zamanı. Gerçi bizden tembeller bile daha yüksek puanlar aldılar. Burada da devreye "yalakalık" giriyor galiba :)

MetFC, tabii ki söylediğim şekilde yetiştirmem. Çalışıp da bir yerlere gelmeleri tercihimdir. Ancak bazen öğretmenler düşüncesizce davranıp hakedene hakettiği puanı vermeyi çok görüyor. Bu gibi durumlarda da kopya çekmek dışında pek seçenek olmuyor. He, isteyen çekmez; yine kendi çabasıyla bir yerlere gelmeye çalışır. Ancak bu sefer de ÖSS gibi bir duvara toslayabilir. Neyse işte, ben girdim sınavıma. İyi kötü yaptık bir şeyler (2. bölüm zordu ne yazık ki). Hayırlısı olsun diyip geçelim :)
CrAzY_IVAN İletim - 19/06/2006 : 12:56:16
Bir saniye bir saniye, şunu unutmayın. Bana liseden 73 puan gelmişti ama süper bir öğrenci olduğumdan değil Anadolu Lisesi'nde okuduğumdan dolayı. Okuduğunuz okul etkiliyor daha çok, bizim okulda en düşük öğrenciye 65 falan verilmişti sanırım. Yani bu ne demek oluyor, önce OKS'ye çok iyi çalışın :), gerçi bizim zamanımızda Anadolu Lisesi sınavıydı adı :) 5. sınıftan giriliyordu. 7 sene aynı okulda okudum orta okul+lise, en güzeli buydu bence... Neyse saptırdım, herkese geçmiş olsun umarım iyi geçmiştir, yolunuz açık olsun vol.2 :)
мєятizм™ İletim - 19/06/2006 : 12:49:13
Bende sözel öğrencisiyim OBP 71 benim 250 almam iyi bir yerlere girmem için yeterli sayılır.Ama sözel bölümdeki puanlar oldukça fazla 300 ün altında bölüm yok aynı şekilde bir FM ve TM öğrencisi 300 ün altında işletme-iktisat,sayısal öğrencisi ise Ziraat Mühendisliği gibi bir fakülte seçebiliyor.Böyle sistem olmaz olsun zaten sözeli full yaptın mı gelecek puan 260 tan biraz yukarısı sözelci adamın seçeceği bölüm sınırlı öğretmenlik ve iletişimden başka bölüm yok.Zaten öğretmen liseleri aldıkları ek puanlarla bir hayli fark atıyorlar..
MetFC İletim - 19/06/2006 : 09:56:21
|KRONDOR| arkadaşım sınava ben de girdim. Orta öğretim başarı puanın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Ama insanlara derslerinize önem verin, iyi çalışın puanınızı yükseltin demek yerine ne yapın ne edin kopya çekin yalakalık edin puanınızı yükseltin demek doğrumu? Çocuklarını da mı böyle yetiştereceksin? :) İlerde bu insanlara, terfi etmek için başkalarının ayağınız kaydırın, onları ispiyonlayın, gerekirse komplolar düzenleyin diye mesajlar verirsen hiç şaşırmam. :)

0.03 Snitz Forums 2000