AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 ÖSS ye 1 hafta kala :))
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 11/06/2006 :  17:27:06  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Merak ettim bu sitede benden başka ÖSS ye giren şahıslar var mı :D
Bu sene 2.senem acayip bir heyecan ve stres var içimde girsekte hayırlısıyla yazın keyfini çıkarsak doya doya :)
Bir de sistemin değişmesiyle gelen bir ton konu,Türkçe-Sosyaldan giriyorum.Sorumlu olduğum dersler bir hayli fazla Edebiyat-Sosyoloji-Psikoloji-Mantık-Ülkeler Coğrafyası-Türkiye Coğrafyası gibi lise 1-2 konularıda araya sıkışmış oldu malesef Benim gireceğim sene niye değiştirdiniz bu sistemi buradan yetkili mercihlere sesleniyorum

*CK

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 11/06/2006 :  18:55:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende sayısal sayim mi konuları

Türev, integral, limit, karmaşık sayılar, logaritam, trigonemetri, denge, dalga, organik kimya...

Bu gider böyle benim ilk senem...Valla kazanamazsam fazla üzülmeyeceğim aslında yaşım küçük(16.5)...İlk sene gitmekte fayda var tabi...

Çalıştığıma değse bari...Şimdi giderler olur olmadık yerden soru sorarlar deli ederler sınavı bıraktırırlar bana...(Lgs'de yapmışlığım var:))

Neyse herkese başarılar...Umarım iyi geçer sınavınız ve istediğiniz yere gidersiniz...
Sayfanın En Üstüne Git

LEADER
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 13/06/2006 :  18:49:13  Bilgileri Göster  LEADER'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
YAW :( NEDEN BOOLE SAYIPDA MILLETIN ICINI KARARTIYONUZ ARKADASLAR :D
SON GUNLER VALLA ..HERKESIN DILEGINE GORE YER OLUR INSALLAHDIYCEM AMA OOLE BISE MUMKUN DEIL GIBI GORUNUYOR..OZAMAN HERKES ICI HAYIRLISI NESE O OLSUN ..
Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 13/06/2006 :  19:03:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende bu sene ikinci defa giricem.bu senede pek umudum yok.bu yeni sistem işleri baya bi zorlaştırdı.allahtan seneye yine eski sisteme dönüyolar.(yök resmen bizle kafa buluyor).ama seneye baya sıkı çalışıp 2 yıllık bil. programcılığını kazanmaya çalışıcam.ondan sonrada AB vatandaşı olmamın faydalarından yararlanarak avrupada 3. ve 4. sınıfı okumayı düşünüyorum.ihşallah seneye bunları gerçekleştiririm :)

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 13/06/2006 :  22:02:50  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
valla Kabil hocam harbiden de eğleniyor bunlar ne bu böyle yaa akıllarına esiyor pat sistem değişiyor..Şimdi önümde tonlarca konu zaten lisede soru çıkmayacak diye fazla kasmadık işi..4 senelik bir program tutmaz ise 2 yıllık olsa bile girmeyi düşünüyorum artık ne yapalım

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 13/06/2006 :  23:08:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Seneye tekrar mı değişecek sistem? Ben böyle bir şey duymadım da.

Biz de giriyoruz bu sene. Artık bıktık sınava girmekten; ama YÖK bizi almamakta kararlı :) Tabii bunda pek çalışmamamızın ve okuldan gelen puanın gülünecek kadar az olmasının etkisi yok değil :) Siz siz olun, okul puanınızı olabildiğince yüksek tutun. Kopya çekin, hocalara yalakalık yapın, ne yaparsınız yapın; ama puanınızı arttırın. Yoksa ÖSS gözünüzde büyüttüğünüz kadar zor bir sınav değil(di). Umarım eski sisteme geçileceği konusunda söylediğin doğrudur. Ben ÖSS'yi özledim :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000