Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
ceberruh
İletim - 21/07/2004 : 10:02:13 ve atrık kader anı arkadaşlar. aramızdan bazıları mutlaka sınava girmiştir büyük ihtimalle. geleceğimizi belirleyecek olan sonuçlar bugün açıklanıyor. ben herkesten bir görüş istiyorum bu konuda özellikle de sınava girenlerden. sonuçlar nasıl mesela? işanlah hepimiz için hayırlısı olur
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
WITCH
İletim - 23/07/2004 : 01:11:41 Matematik sorularını hazırlayanlar kasmışlar birass =) Bu yüzden normalde yaptığım puanlardan 10-15 puan daha aşağasını yaptımm :( ama istediğim yerler oluyor.Ya önemli olan hayırlı olmasıı herkese hayırlısı olsun derim.
ceberruh
İletim - 21/07/2004 : 12:23:44 senin adına çok sevindim crazy ıvan işanlah dilediğin bir yere girersin. walla ben de girdim ama bu seneden pek de iddialı değildim. ama fena da puan almadım... sınavın bence sayısal soruları zordu sözeller kolaydı bence
CrAzY_IVAN
İletim - 21/07/2004 : 11:17:03 İnşallah hepimizin istediği gibi olur... Ben de girdim sınava, ve beklediğim gibi bir sonuç geldi. Gireceğim garanti yerler var, daha yüksekleri zorlayacaz hayırlısı ile , ama şunu da belirtmek lazım ki, sınav zordu.