AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 *****ÖSS*****
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 21/07/2004 :  10:02:13  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ve atrık kader anı arkadaşlar. aramızdan bazıları mutlaka sınava girmiştir büyük ihtimalle. geleceğimizi belirleyecek olan sonuçlar bugün açıklanıyor. ben herkesten bir görüş istiyorum bu konuda özellikle de sınava girenlerden. sonuçlar nasıl mesela? işanlah hepimiz için hayırlısı olur

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 21/07/2004 :  11:17:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İnşallah hepimizin istediği gibi olur... Ben de girdim sınava, ve beklediğim gibi bir sonuç geldi. Gireceğim garanti yerler var, daha yüksekleri zorlayacaz hayırlısı ile , ama şunu da belirtmek lazım ki, sınav zordu.
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 21/07/2004 :  12:23:44  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
senin adına çok sevindim crazy ıvan işanlah dilediğin bir yere girersin. walla ben de girdim ama bu seneden pek de iddialı değildim. ama fena da puan almadım... sınavın bence sayısal soruları zordu sözeller kolaydı bence

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

WITCH
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 23/07/2004 :  01:11:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Matematik sorularını hazırlayanlar kasmışlar birass =) Bu yüzden normalde yaptığım puanlardan 10-15 puan daha aşağasını yaptımm :( ama istediğim yerler oluyor.Ya önemli olan hayırlı olmasıı herkese hayırlısı olsun derim.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000