|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
kobebryant |
İletim - 09/02/2009 : 16:38:44 Ruffles’tan en çekici video yarışması! Al kamerayı eline, yarışmanın olmazsa olmaz’ı Ruffles’ı ve “Mandal, Su pompası, Futbol topu, Çamaşır ipi, Bisiklet, Blok flüt, Elbise askısı, Cetvel, Lastik top ve Etek” arasından seçeceğin en az 2 nesneyi ekle, “en” videonu çek, yolla. Videonu herkes izlesin, oylasın. En beğenilenler arasına gir, Garanti CepBank ödülünü kap! İster yönetmenlik yolunda ilk adımını at, ister sevdiğin tüm filmleri arşivine kat!
Kaynak: www.cekencekene.com
Arkadaşlar bizde arkadaşlarla bu yarışmaya katılalım diyoruz aklımızda birkaç fikir var ama herkes çevresinden birşeyler toplayıp tekrar konuşacağız. Bende sizin fikrinizi alayım dedim bu yarışmaya nasıl bir videoyla katılabiliriz?
Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
İspanyolMeyhanesi |
İletim - 17/02/2009 : 21:18:37 sana ada satın al mı dedik hemşerim, hollywood musun sen? youtube'a gir comedyshow diye arat, bak adamlar ne imkansızlıklar içinde starwars'dan harikalar diyarına ne filmler çekmiş |
kobebryant |
İletim - 16/02/2009 : 23:04:39 "-bi ada olsun, sen de indiana jones veya actionman gibi giyin,"
Ada satın alabilecek kadar zengin olduğumu düşünüyorsun sanırım.. |
İspanyolMeyhanesi |
İletim - 16/02/2009 : 20:08:10 Anlattığım şey nasıl kötü ya? Yok böyle bişey! Biz sana Hollywood kalitesinde mi çek dedik? Elinden en iyi ne geliyosa yap biz zaten sen yaptığın için beğeniriz dedik. Nasıl istiyosan öyle yap bu fikri başkası çekerde birinci olursa ne olur bilmiyorum.. |
kobebryant |
İletim - 15/02/2009 : 23:50:10 Bak canım bu siteye takılanların çoğuyla yakın arkadaş oldum ben. Asıl onlardan bir cevap bekliyordum senden değil.. Hem yetenekli olmak video çekme bulup bulmamayla ölçülmüyor. Ayrıca gerçekten güzel şeyler anlattığını düşünüyorsan başka birşey söylemiyorum.. Seviyormuşsun beni iyi sevindim bende seni seviyorum daha da bu konuya birşey yazmam. |
İspanyolMeyhanesi |
İletim - 15/02/2009 : 21:49:02 arkadaşım www.cekencekene.com diye bir adres vermişsin. bu adreste milyonlarca video var, peki sorarım sana o videoları yapan herkes böyle forumlarda fikir sormuş mudur? sanmıyorum. Yeteneğin yok tamam, insan gibi gelmişsin yardım istemişsin ben yeteneksizim yetenekli biri yardım etsin demişsin, senden daha yetenekli biri çıkıp güzel şeyler anlatınca çekememezlik yapma, seni severim ama böyle yaparak çok kalbimi kırıyosun... fikir vermemin sebebi seni sevmem. |
|
|
|