AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 Ruffles Çeken Çekene Yarışması
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 09/02/2009 :  16:38:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ruffles’tan en çekici video yarışması!

Al kamerayı eline, yarışmanın olmazsa olmaz’ı Ruffles’ı ve “Mandal, Su pompası, Futbol topu, Çamaşır ipi, Bisiklet, Blok flüt, Elbise askısı, Cetvel, Lastik top ve Etek” arasından seçeceğin en az 2 nesneyi ekle, “en” videonu çek, yolla. Videonu herkes izlesin, oylasın. En beğenilenler arasına gir, Garanti CepBank ödülünü kap! İster yönetmenlik yolunda ilk adımını at, ister sevdiğin tüm filmleri arşivine kat!

Kaynak: www.cekencekene.com

Arkadaşlar bizde arkadaşlarla bu yarışmaya katılalım diyoruz aklımızda birkaç fikir var ama herkes çevresinden birşeyler toplayıp tekrar konuşacağız. Bende sizin fikrinizi alayım dedim bu yarışmaya nasıl bir videoyla katılabiliriz?

Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

İspanyolMeyhanesi
Üye

İleti 81

İletim - 15/02/2009 :  18:47:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
aklıma bi fikir geldi aşağıda anlatıyorum,
-bi ada olsun, sen de indiana jones veya actionman gibi giyin, bisikletle adada biraz yol git busırada karşına çıkan ada yaratıklarının kafasına su pompasıyla vur, sonra tam köprüden geçerken köprü yıkılsın bisikletten son anda atla ve kprünün ucuna tutun, köprü yıkıldığı için çamaşır ipinin ucuna mandal koyup karşıya at,mandal karşıda biyere takılınca cebinden elbise askısını çıkar ipe tak ve karşıya doğru kay, sonra düşmanlar gelsin ve blok flut ve cetvelle vura vura seni öldürmeye çalışsın sen de su pompasını çıar ve karşılık ver, onları ldürünce mağaraya gir, yukarıdan lastik ve futbol topları düşsün onlardan kaç ve sandığı aç içindeki rufflessi görünce sevinçten etek giy danset sonra da yazı gelsin, RUFFLES en manyak cips

fikrim bu biraz uçuk gelebilir ama güzel olur

TÜRKÇE'Yİ BOZMAYIN!!

İspanyol meyhanesinde bir kadın! çığlık çığlığa şarkı söylüyor! Zayıf incecik elli, incecik elli! kalın dudaklı!
Timur Selçuk

Selam nickim hakkında bilgi:
-İspanyol Meyhanesi Timur Selçuk isimli sanatcının şarkısına ve ayrıyetten albümüne verdiği isimdir.
-Kelime Belirtisiz İsim Tamlamasına örnektir.
-İlk kelime İspanya da yaşayan millete verilen bir isimdir.
-İkinci kelime ise Birleşik isimdir. mey + hane olarak. mey şarap demektir...
Birsürü şey öğrendin burayı okuyarak tebrikler... Beni okumaya devam edin.
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 15/02/2009 :  19:12:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
benimde aklıma bi fikir geldi... burası bi çöl olsun sen bahtsız bedevi ol bizde kutupayısı olalım ne dersin ?

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

İspanyolMeyhanesi
Üye

İleti 81

İletim - 15/02/2009 :  19:30:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

benimde aklıma bi fikir geldi... burası bi çöl olsun sen bahtsız bedevi ol bizde kutupayısı olalım ne dersin ?

lafa bak fikrim geldi demiş bide kıro, terbiye senin mahallenden geçmedi mi? adamakıllı yardımını istedin, bizde insan gibi yardım ettik, ağzını ne bozuyosun arkadaşım? söylediğin laflar kendi seviyeni gösterir, insan ailenin aynasıdır. ben bu iki lafı sana veriyorum sen birleştir.

not: ben bildiğin bedevilere benzemem yalnız anladın mı? konuşurken dikkat et sonra lafı değiştirip millete ezber bozdurmayalım. oke?

TÜRKÇE'Yİ BOZMAYIN!!

İspanyol meyhanesinde bir kadın! çığlık çığlığa şarkı söylüyor! Zayıf incecik elli, incecik elli! kalın dudaklı!
Timur Selçuk

-İspanyol Meyhanesi Timur Selçuk isimli sanatcının şarkısına ve ayrıyetten albümüne verdiği isimdir.
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 15/02/2009 :  20:27:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
terbiyeyi senden öğrencek değilim bu 1..
ikimizinde seviyesi bütün sitenin gözü önünde herkes biliyor bu 2..
ailem hakkında hiçbirşey söyleyemezsin bu 3..
son olarakta böyle yorumlara maruz kalmak istemiyorsan kendi yazdığın saçmalıklara bir bak.. indiana jones'muş..pehh

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Sayfanın En Üstüne Git

İspanyolMeyhanesi
Üye

İleti 81

İletim - 15/02/2009 :  21:49:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım www.cekencekene.com diye bir adres vermişsin. bu adreste milyonlarca video var, peki sorarım sana o videoları yapan herkes böyle forumlarda fikir sormuş mudur? sanmıyorum. Yeteneğin yok tamam, insan gibi gelmişsin yardım istemişsin ben yeteneksizim yetenekli biri yardım etsin demişsin, senden daha yetenekli biri çıkıp güzel şeyler anlatınca çekememezlik yapma, seni severim ama böyle yaparak çok kalbimi kırıyosun... fikir vermemin sebebi seni sevmem.

TÜRKÇE'Yİ BOZMAYIN!!

Timur Selçuk

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000