AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 gittigidditor dan bir şey alacam yardım

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
muhammetipli_1989 İletim - 19/06/2011 : 17:33:23
arkadaşlar ben ilk defa gittigidiyor.com dan bir şey alacam ama nasıl alacamı hiç bilmiyorum bana nasıl alacamı yardım edebilirmisiniz ben biraz araştırdım ayyakkabı numarasını ve nereye geleceni nasıl yazacaz kredi kartım avr peki geldini nasıl öğrenecez şimdiden teşşekkürler
1   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
sheriat İletim - 19/06/2011 : 19:43:11
öncelikle siteye üye olman lazım, üye olduktan sonra bana özel kısmından bilgilerim/ayarlarıma girip adres bilgilerini gir. alışveriş yaptığın esnada adres bilgilerini tekrar girmeden bu adresi tek tıklamayla seçebilirsin.

ayakkabı veya giyim alışverişlerinde genelde hangi beden veya numaralar arasında olduğunu satıcı ürüne yazar. senden ürünü satın almadan önce aradığın numaranın satıcıda olup olmadığını satıcıya mesaj atarak sor, satın aldıktan sonrada yine satıcıya mesajla hangi numarayı istediğini söyle sana onu gönderecektir.

alışverişteki en önemli husus güvenilir satıcılardan ürün alman, satış rakamları ve ne kadar olumlu yüzdeye sahip oldukları satıcıların profillerinde var, onlara bakarak güvenilir satıcılardan ürün alabilirsin.

diğer bilgiler için sitenin yardım sayfalarına bi gözat istersen orada herşey yazıyor.

0.03 Snitz Forums 2000