AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 gittigidditor dan bir şey alacam yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

muhammetipli_1989
Üye

Turkey
İleti 105

İletim - 19/06/2011 :  17:33:23  Bilgileri Göster  muhammetipli_1989'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben ilk defa gittigidiyor.com dan bir şey alacam ama nasıl alacamı hiç bilmiyorum bana nasıl alacamı yardım edebilirmisiniz ben biraz araştırdım ayyakkabı numarasını ve nereye geleceni nasıl yazacaz kredi kartım avr peki geldini nasıl öğrenecez şimdiden teşşekkürler

EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ

sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651

İletim - 19/06/2011 :  19:43:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
öncelikle siteye üye olman lazım, üye olduktan sonra bana özel kısmından bilgilerim/ayarlarıma girip adres bilgilerini gir. alışveriş yaptığın esnada adres bilgilerini tekrar girmeden bu adresi tek tıklamayla seçebilirsin.

ayakkabı veya giyim alışverişlerinde genelde hangi beden veya numaralar arasında olduğunu satıcı ürüne yazar. senden ürünü satın almadan önce aradığın numaranın satıcıda olup olmadığını satıcıya mesaj atarak sor, satın aldıktan sonrada yine satıcıya mesajla hangi numarayı istediğini söyle sana onu gönderecektir.

alışverişteki en önemli husus güvenilir satıcılardan ürün alman, satış rakamları ve ne kadar olumlu yüzdeye sahip oldukları satıcıların profillerinde var, onlara bakarak güvenilir satıcılardan ürün alabilirsin.

diğer bilgiler için sitenin yardım sayfalarına bi gözat istersen orada herşey yazıyor.

Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000