|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Liza 946 |
İletim - 17/06/2003 : 13:14:06 Eveeeettt arkadaşlar.Siz en son yaratığı nasıl öldürdünüz?(Fikrinizi çalmaya niyetim yok bende bitirdim inanmayan söylesin anlatayım.) |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| achillies |
İletim - 19/09/2004 : 11:31:35 arkadaşlar öncelikle cellatında dediği gibi üç kristali yok ediyorsun daha sonra zemindeki sivri kayalardan birinin arkasına saklanıyorsun yalnız dikkat edin bazılar ince bazılar kalın siz kalın olnına saklanacaksınız yaratığın sizi öldürmek için gönderdiği ışıklar kayadan geçmediğigi için sıkıcı yerlerden kurtulmuş oluyorsunuz. yok havuzmuş yok başka bişeymiş gerek kalmıyor en güzel taktik vur kaç saklan.... |
| Ashkpirin |
İletim - 16/09/2004 : 09:52:10 Multiplayer oynamaktan hiç fırsat olmadı single oynamaya |
| Liza 946 |
İletim - 26/06/2003 : 23:44:45 Ben yarılmış kafasının içine hiç atmadım ki. Kristalleri parçaladım.Üzerinize yeşil toplardan atıpta sizi gönderdiği o sıkıcı yerleri bitirdim.Okların hepsini atınca öldü.Okları da 1. yada 2. kattaki,tam hatırlamıyorum,güç havuzun içinden attım. nit;sana da cevap vereyim.O çantalı adamı bende tam anlayamadım ama.Sanırım bizim düşmanımız hemde başları.Dedim ya bende tam bilmiyom bilen anlatsın. |
| Dufreyn |
İletim - 26/06/2003 : 18:03:50 son yaratığın oraya gelince yukarıdaki 3 sarı kristali parçalayın. sonra aşağıdaki bi iki uzaylıyı da öldürün ki rahat rahat büyük yaratık ile kapışabilesiniz.
yaratığa ateş etmeye başlayın ama tüm mermilerinizi boşaltmayın. siz ona ateş ettikçe o zayıflayacaktır. zayıfladığını attığı garip şeylerin azaldığından anlarsınız =) sonra yerde zıplamaya yarayan şeylerden var onlarla en yukarıya kadar zıplamaya çalışın. en yukarda güç havuzu vardı galiba. en yukarıya çıktığınız anda yaratık ta yükselmeye başlayacaktır. o yükselirken yarılmış olan kafasının içindeki şeye ateş edin ve oyunu bitirin... |
| Liza 946 |
İletim - 24/06/2003 : 23:14:52 murti amma şanssızmışsın be. |
|
|
|