AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Half-Life
 Half-Life ı bitirenlere....
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Liza 946
Üye

Turkey
İleti 88

İletim - 17/06/2003 :  13:14:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eveeeettt arkadaşlar.Siz en son yaratığı nasıl öldürdünüz?(Fikrinizi çalmaya niyetim yok bende bitirdim inanmayan söylesin anlatayım.)

"İnsanlar güllerin arasında dikenlerin olduğundan şikayet edeceklerine,dikenlerin arasında güllerin yaratıldığına şükretmelidir."

tolgaayvali
Seçkin Üye

Turkey
İleti 461

İletim - 17/06/2003 :  13:16:26  Bilgileri Göster  tolgaayvali için bir ICQ İletisi Gönder  tolgaayvali'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  tolgaayvali için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
inanamadım anlatır mısın?

Herkes için herşey için
...saygılarımla...
........HTA.........
Sayfanın En Üstüne Git

Liza 946
Üye

Turkey
İleti 88

İletim - 17/06/2003 :  13:32:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Birincisi bu kadar manalı konuşma
İkincisi,buyrun anlatayım.
Üzerinize bişeyler atıp olmadık yerlere gönderiyo ya ikisinide bitirdim döndüğümde İyileştiren havuzlardan birine girip bütün okları üstüne boşalttım ve öldüü..Sen nasıl bitirdin?

"İnsanlar güllerin arasında dikenlerin olduğundan şikayet edeceklerine,dikenlerin arasında güllerin yaratıldığına şükretmelidir."
Sayfanın En Üstüne Git

tolgaayvali
Seçkin Üye

Turkey
İleti 461

İletim - 17/06/2003 :  13:36:30  Bilgileri Göster  tolgaayvali için bir ICQ İletisi Gönder  tolgaayvali'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  tolgaayvali için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ben beceremedim

sonra sinirlenip kapattım

bidaha da oynamadım

tebrikler

Herkes için herşey için
...saygılarımla...
........HTA.........
Sayfanın En Üstüne Git

Liza 946
Üye

Turkey
İleti 88

İletim - 17/06/2003 :  13:46:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkürler.Bence biraz daha uğraş ama gene de senin sinirlerinden değerli mi oyun sinirlerinide bozma oyun yüzünden bence.

Sayfanın En Üstüne Git

tolgaayvali
Seçkin Üye

Turkey
İleti 461

İletim - 17/06/2003 :  13:50:25  Bilgileri Göster  tolgaayvali için bir ICQ İletisi Gönder  tolgaayvali'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  tolgaayvali için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
senin tavsiyeni denerim zaten oyunla pek aram yok...

ben eğlenceye geldim(+tanışmaya)

Herkes için herşey için
...saygılarımla...
........HTA.........
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000