AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Half-Life
 half life

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Zamnest İletim - 03/04/2007 : 19:44:30
slm bana ezik fln demeyin ama half-life'ın cozumunu yazabilcek warmı hepsini istemiom bi kısmı hani bi roketle cokbaslı bi yaratıgı oldurdukten sora bi nukleer atık bolgesimi ne orara girioz orda bi buyuk bi borudan gecioz fln ama sora yol kapalı napcaz bi yardım edin
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
scorpionfa İletim - 16/04/2007 : 21:37:36
:D Çok anlamlı konuştun. Yanlız o ilk yazılan sv_cheats 1 olmasın.
omeracar_41 İletim - 16/04/2007 : 18:12:43
Ben silah şifresini biliyom ilk önce sv_change 1 yaz sonra impulse 101
scorpionfa İletim - 04/04/2007 : 19:09:57
1) Orjinal oyun olmak zorunda, evet. Half Life ve Modları kısmında "A'dan Z'ye Steam Rehberi" diye bir başlık açtım istersen oraya bir göz at.
2) http://hl2mp.tsgk.com/index.php server lar bunlar. Çoğunlukla takım oyunu oynanan ve o an için 12-14 kişi bulanan server larda oynuyorum.
batuhanus İletim - 04/04/2007 : 14:59:11
Siteye baktım süpermiş valla:D.Bir kaç sorum daha olacak.

1)Orjinal cd istiyor mu?(yani private server mı?)
2)Hangi server'da oynuyorsun?
scorpionfa İletim - 04/04/2007 : 13:29:09
4 lazeri aktif hale getirip ana lazeri çalıştıracaksın. Ana lazerin testi için bi koruma duvar iniyor. Yandaki kutuyu duvarın köşesine itersen duvar inemeyeceğinden bir delik açılacak. (Bu bölümde bende baya takılmıştım. Çok ilginçtir çözümü rüyamda görüp uyguladım :) )

batuhanus imzamdaki Half Life 2 Deathmatch oyun server 'ı TSGK sitesinde yer alan kişisel istatistiklerim. Çok iyi istatistik tuttukları için sürekli burda oynuyorum. Puan sistemi falan var. Ama gel gör ki:
Average Ping:* 220 ms (Latency: 110 ms)
Adamlar 20-30 ping le oynadılar mı üstün olmamaları mümkün değil. Server 'da baya türk oyuncu var. Henüz hiç biriyle konuşmak mümkün olmadı. İçlerinde çok iyi dereceler yapanlarda var. Bir nevi Knight Online oynar gibi. Nacizane puan toplayıp skill kasıyorum.

0.03 Snitz Forums 2000