|
Yazar |
Konu  |
Zamnest
Üye

Turkey
İleti 2 |
İletim - 03/04/2007 : 19:44:30
|
slm bana ezik fln demeyin ama half-life'ın cozumunu yazabilcek warmı hepsini istemiom bi kısmı hani bi roketle cokbaslı bi yaratıgı oldurdukten sora bi nukleer atık bolgesimi ne orara girioz orda bi buyuk bi borudan gecioz fln ama sora yol kapalı napcaz bi yardım edin |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
|
scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585 |
İletim - 03/04/2007 : 20:24:20
|
Sana kimse ezik falan demez merak etme. Çünkü bizde bu yollardan geçtikte geldik.
Blast Pit Levyenizle yolunuzu tıkayan tahtaları parçalayın. Sizi bekleyen yaratıkları öldürün. Kontrol adasına çıkıp kırmızı kolu çekin. Etrafta bulunan malzemeleri kapın, merdivenlerden asansöre ulaşın. Düğmeye basın ve alt kata inin. Trene binin. Fırlatıldıktan sonra kutulardan birinin üzerine düşmeye çalışarak radyoaktif akıntıdan korunun. Merdivene tırmanın ve borunun içine düşün. Sonra borudan çıkın ve aşağıdaki platforma atlayın. Sağlığınızı yükseltin ve silo odasına geçin. Borulardan tırmanarak asansöre binin ve onu çalıştırın. Sonraki odada üzerinize gelen yaratıklardan kurtulun. Yolun kopuk kısmından atlayarak geçin. Jet motoru test laboratvuarına girmek için kırmızı kolu çekin. Ölmek üzere olan adamla konuşun ve kontrol odasına gidin. Canavar kollarının olduğu yere geleceksiniz. Bu yaratıkların gözleri kör, fakat kulakları çok hassas. Bu da demek oluyor ki çok sessiz hareket etmelisiniz. Tavsiyem devamlı eğilmiş vaziyette olmanız ve dikkatlerini dağıtmak için el bombası kullanmanız. Evet, tavsiyelerime uyarak ilerleyin. Tahta barikatları levyenizle kırın. Hava kilidine gelip düğmeyi çevirin. Pervazın karşı tarafından ilerleyin. Yol ayrımına gelene kadar mavi ve kırmızı boruları izleyin. Sağdaki merdivenden inin. Zombileri gebertin. Yuvarlak boruyu kırın ve içindeki merdivenden ilerleyin. Şimdi kanalizasyona ulaştınız. Borunun içinde ilerleyin, T şeklindeki kavşaktan sola sapın. Merdivenden yukarı çıkın, oradaki zombiyi yok edin. Yan odalardan el bombası bulabilirsiniz. İlerleyip hava kilidine gelin. Sağdaki panele dokunun ve hava tüneline dalın. Merdivenden aşağı inerek pervanenin tabanına gelin, düğmeye basın, ASAP merdivenlerini kullanarak yukarı çıkın. Pervane çalışınca odanın ortasına atlayın ve yukarıya çıkın. Tahtaları levyeniz yardımıyla kırın ve havalandırma boşluğuna girin. Yaratıklara karşı elinizi tetikten çekmeyin. Borulardan çıkın, merdivenlerden inin. İlerleyin. Yakıt ve oksijen düğmelerini çalıştırın. Geri dönün ve canavar kollarının olduğu yere gidin. Silonun alt katmanına geçmelisiniz. Bombalarınızı kullanın ve kopuk yerlerden atlayarak geçin. Hava kilidinden geçin, güç istasyonuna gelin. Köprüden karşıya geçin, yolunuza çıkan yaratıkları halledin. Sallanan zincirlerin olduğu yere gidin. Asansörü çağırıp binin. Asansör durunca merdivene atlayın, aşağı inin. Oradaki adamla konuşun. İlerleyin. Hareketli platformu çalıştırın. Merdivenlerden jeneratörün en üstüne çıkın ve yanlardaki düğmelere basıp hemen aşağı inin. Merdivene geri dönüp tepeye tırmanın. İlerleyin. Koridordaki sular elektrik taşıdığından karşıya geçmek için metal kutuları kullanmalısınız. Jet motoru silosunun kontrol odasına geri dönün. O kadar uğraştan sonra artık Test Fire düğmesine basarak canavar kollarının yok oluşunu zevkle izleyebilirsiniz. Ortalık sakinleştikten sonra canavar kollarının bıraktığı deliğe girin. Su birikintisine düşün. Sallanan kolun altındaki deliklerden birinin içinden yüzün ve sağdan su yüzeyine çıkın. Merdivenden inip kendinizi tedavi edin. Geri dönüp borunun üzerinden atlayın. Borulardan aşağı atlayın. Üstünde vana olan kalın borudan karşıya atlayın. İlerleyin. Aşağıdaki ofisten işe yarar malzemeleri toparlayın.
Power Up Etrafa dehşet saçan canavar ve ona ateş eden askerlerden uzak durun. Askerler ölünce kırmızı ışıklı koridora koşun. Soldan devam edin. Merdivenen yukarı çıkın. Zemin çöktükten sonra merdivene çıkın, tahtaları kırın ve kontrol odasına girin. Korumanın silahını alın. Bataryalarınızı şarj edin. Merdivenden geri dönün, önünüze çıkan yaratıkları katledin. Koridorun sonuna ulaştığınızda vanayı çevirin ve tehlikeli atıkların bulunduğu bölüme geçin. Merdivenden çıkın, yukarıdaki yaratığı doğduğuna pişman edin. Sonra da Power Generator yazılı işaretleri takip edin. Büyük odadaki yaratıkları patlayan fıçılara ateş ederek gebertin. Rampadan yukarı çıkın, asansörü çalıştırın. Aşağı bir bomba sallayın,patlama durduktan sonra aşağı inin ve yaratıkları çiğneyin. Dönen merdivenlerden bakım alanına gidin. Yolu tıkayan kutuları levyenizle parçalayın. Sonra koridorun sonunda yer alan güç jeneratörünü çalıştırın. Üst kata geri dönün, askerlere dikkat edin. Büyük mavi hayvanın (bu hayvanın bir ismi var, Gargantua) bulunduğu yere geri dönün. Soldan, kanalların oradan arkanıza bile bakmadan koşun. Merdivenden çıkın ve sizi izleyen canavarın elektriğe boğulmasını sağlayacak o sihirli kırmızı düğmeye basın. Yandaki koridordan ilerleyin ve ana hole ulaşın. Trene binin ve yol ayrımına gelin. Kontrol odasına çıkın, düğmeye basın, yolun şekli değişince tekrar trene atlayın ve ilerleyin.
On A Rail Güvenlik görevlisine selam verin, şalteri çekip bariyeri yükseltin. Trene geri dönün ve kırmızı renkli ilk makasa kadar ilerleyin. Treni durdurun, aşağı atlayıp yaratıkları öldürün. Yolu tıkayan kancayı çekmek için yeşil ışıklı kontrol odasına gitmelisiniz. Mavi yol boyunca rayları izleyin. Dörtyol ağzından sağa yönelin. Suya girin, merdivenden çıkın. Canavarı öldürün. Merdivenin altında biraz el bombası bulabilirsiniz. Sonra yukarı çıkın. Güvenlik silahını bombalarınızla geçtikten sonra kancayı hareket ettirecek düğmeye basın. Treninize geri dönün, levyenizle kırmızı tabelaya vurun ki sol ok yönüne gelsin. Treni çalıştırın. Yokuş yukarı çıkarken düşmanlarınızı gebertin. Bariyere kadar ilerleyin. Soldaki adamlardan kurtulun ve sağdaki duvarın arkasındaki silahı da etkisiz hale getirin. Sağ taraftaki merdivenlerden çıkın. Düşmanları temizleyin. Askerler ve yaratıklar savaşırken olaya müdahele etmeyin. İlerleyin, merdivenlerden aşağı inin. Sola yönelin ve lazerden kurtulun. Yukarı çıkın ve sevgili treninize geri dönün. Düğmeye basarak bariyeri kaldırın ve trene atlayın. İlerde pusu kurmuş ekibi öldürün. Sağdaki kapıdan geçin, herkesi öldürün. Tahta barikatı parçalayın, muhafızı katledip yola koyulun. Kutuların arkasından birkaç bomba sallayın. Sol taraftaki tünele yönelin ve ortalığı temizleyin. Kırmızı kapıları açın. Etraftan cephane toplayın. Trene binin, eğilerek ilerleyin. Üzerinize fırlatılan füzeden paçayı sıyırmak için eğilmeyi unutmayın. Treniniz bariyere çarpmadan önce onlardan kurtulun. Sağdaki koridordan ilerleyin. Yeşil kutuların üzerinden atlayın. Merdivenlerden çıkın. Kırmızı kolu çekin. Tekrar merdivenlerden aşağı inin. Yeşil kutulardan atlayın, sola sapın, en sondaki trene atlayın. Sağdaki düşmanı öldürün. Siperliğe gidin ve oradaki kolu çekin. Trene binin ve sessiz sakin yolculuğunuzu sürdürün. Elektrik kıvılcımlarından sakının. Sonraki virajda yolu tıkayanları uzaktan etkisiz hele getirin. Trene binip ilerleyin. Kafanızın üstündeki kutulardan eğilerek kurtulun. Sağ taraftakileri gebertin. Düğmeye basın ve ilerlemeye devam edin. Yol bitince sağa gidin. Merdivenden inerken aşağı bir bomba sallayın. Kırmızı lazerin üzerinden atlayın. İlk yardım paketini alın. Tünelden ilerleyin. Kutuları siper olarak kullanın, duvarın oradan bir el bombası sallayın. Sağa yönelin, merdivenlerden çıkın ve düşmanları halledin. Kapıya gidin. Soldaki panele dokunun. İlerlerken yolunuza çıkanları yok edin. Kapılardan geçin. Metal kutulardan ilkini kenara itin, yüksek kutuyu ikinci ve üçüncü lazer ışınlarının altına gelecek şekilde yerleştirin. Merdivenleri çıkın, ilk iki ışını eğilerek geçin. Sağdaki metal kutuya atlayın, oradan da üçüncü ışının üzerinden zıplayın. Kontrol odasına gidin. Başlatma düğmesine basın. Aşağı inin ve metal kutuyu basamak olarak kullanarak kapılardan geçin. Sağ tarafta kayaların arasında saklanan keskin nişancı herife dikkat edin. Soldaki kemerin altından çok hızlı bir şekilde kaçın. Merdivenlerden inin. Patlayıcıları alıp trene binin.
Artık nerde kaldığına sen karar ver. Pek bişey yazmamışsın. |
HL2 Stats: http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730
TF2 Stats: http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2 |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 03/04/2007 : 21:10:19
|
Scorpionfa imzandaki şey ne oluyor?HL'de online sıralama gibi bir şey mi var? |
 |
|
Zamnest
Üye

Turkey
İleti 2 |
İletim - 03/04/2007 : 23:17:29
|
saolun neyseki o bolumu gectim simdi daha ilerdeyim hani labaratuar warya lazerle duvarı patlatcaz fln calıstırom lazeri anti laser sheild cıkıo duvar patlamıo ordada bi yardım pls |
 |
|
scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585 |
İletim - 04/04/2007 : 13:29:09
|
4 lazeri aktif hale getirip ana lazeri çalıştıracaksın. Ana lazerin testi için bi koruma duvar iniyor. Yandaki kutuyu duvarın köşesine itersen duvar inemeyeceğinden bir delik açılacak. (Bu bölümde bende baya takılmıştım. Çok ilginçtir çözümü rüyamda görüp uyguladım :) )
batuhanus imzamdaki Half Life 2 Deathmatch oyun server 'ı TSGK sitesinde yer alan kişisel istatistiklerim. Çok iyi istatistik tuttukları için sürekli burda oynuyorum. Puan sistemi falan var. Ama gel gör ki: Average Ping:* 220 ms (Latency: 110 ms) Adamlar 20-30 ping le oynadılar mı üstün olmamaları mümkün değil. Server 'da baya türk oyuncu var. Henüz hiç biriyle konuşmak mümkün olmadı. İçlerinde çok iyi dereceler yapanlarda var. Bir nevi Knight Online oynar gibi. Nacizane puan toplayıp skill kasıyorum.  |
HL2 Stats: http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730
TF2 Stats: http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|