1-) Kadının beni bindirdiği asansör düğmeleri çalışmıyor. İlerleyemiyorum 2-) Bir bölümde uzun bir uğraştan sonra helikopteri düşürüyorum. Ama ondan sonra yol demir plaka ile kapalı olduğu için geçemiyorum ne yapmam lazım.
Teşekkürler
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
Geppettous
İletim - 11/03/2005 : 17:37:29 Turbo,arabayla giderken splint(hızlı koşma)tuşuna bas uçar gibi gidecekin.Köprünün önündeki tümseğe gelmeden bas.
askin.yildiz
İletim - 11/03/2005 : 15:19:44 Cevabın için teşekkür ederim. Ama ben oraları geçtim sağol. En son topic'te yazdığım gibi problemim şu;
Dev mıknatısa binip konteynırları kaldırarak askerleri öldürdükten sonra yoldan ilerleyip yıkılan bir köprüye geliyorum. Ama köprü yıkık olduğu için geçemiyorum. Bu bölümü nasıl geçtiniz?
Tşk.
dark_knight
İletim - 11/03/2005 : 15:09:10 1-) Tahmin ettiğim yerse, orada ben de takılmıştım. Ama şöyle geçtim: Hani asansör bulunduğun kata geliyor ya tam o sırada asansör kapısı açılmasa bile asansöre girmeye çalış ve açılır açılmaz içeri dal. Kadın arkandan girecek ve düğmeye o basacak. Olmazsa tekrardan ve tekrardan dene. O da olmazsa oyunu doktora götür bence
2-) Orada bir ev göreceksin. Evin içinde ufak bir alet olacak. Üzerinde böyle kırmızılı yeşilli düğmeler var. Etrafa saçılmış üç dört akü var ya, onları o ufak makinanın üzerindeki bölmelere tak. Açılması lazım. Eğer açılmazsa oralarda bir kol ara ve kolu çek
askin.yildiz
İletim - 11/03/2005 : 14:35:56 Merhaba,
Dev mıknatısa binip konteynırları kaldırarak askerleri öldürdükten sonra yoldan ilerleyip yıkılan bir köprüye geliyorum. Ama köprü yıkık olduğu için geçemiyorum. Bu bölümü nasıl geçtiniz?
Tşk.
speedboy324
İletim - 06/03/2005 : 14:37:40 bölümün ismini verirsen yardımcı olurum