1-) Kadının beni bindirdiği asansör düğmeleri çalışmıyor. İlerleyemiyorum 2-) Bir bölümde uzun bir uğraştan sonra helikopteri düşürüyorum. Ama ondan sonra yol demir plaka ile kapalı olduğu için geçemiyorum ne yapmam lazım.
Dev mıknatısa binip konteynırları kaldırarak askerleri öldürdükten sonra yoldan ilerleyip yıkılan bir köprüye geliyorum. Ama köprü yıkık olduğu için geçemiyorum. Bu bölümü nasıl geçtiniz?
1-) Tahmin ettiğim yerse, orada ben de takılmıştım. Ama şöyle geçtim: Hani asansör bulunduğun kata geliyor ya tam o sırada asansör kapısı açılmasa bile asansöre girmeye çalış ve açılır açılmaz içeri dal. Kadın arkandan girecek ve düğmeye o basacak. Olmazsa tekrardan ve tekrardan dene. O da olmazsa oyunu doktora götür bence
2-) Orada bir ev göreceksin. Evin içinde ufak bir alet olacak. Üzerinde böyle kırmızılı yeşilli düğmeler var. Etrafa saçılmış üç dört akü var ya, onları o ufak makinanın üzerindeki bölmelere tak. Açılması lazım. Eğer açılmazsa oralarda bir kol ara ve kolu çek
Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın...
Cevabın için teşekkür ederim. Ama ben oraları geçtim sağol. En son topic'te yazdığım gibi problemim şu;
Dev mıknatısa binip konteynırları kaldırarak askerleri öldürdükten sonra yoldan ilerleyip yıkılan bir köprüye geliyorum. Ama köprü yıkık olduğu için geçemiyorum. Bu bölümü nasıl geçtiniz?