AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Half-Life
 HL2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

askin.yildiz
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 28/02/2005 :  17:32:40  Bilgileri Göster  askin.yildiz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba arkadaşlar,

HL2'de iki problemim var;

1-) Kadının beni bindirdiği asansör düğmeleri çalışmıyor. İlerleyemiyorum
2-) Bir bölümde uzun bir uğraştan sonra helikopteri düşürüyorum. Ama ondan sonra yol demir plaka ile kapalı olduğu için geçemiyorum ne yapmam lazım.

Teşekkürler

Aşkın

speedboy324
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 06/03/2005 :  14:37:40  Bilgileri Göster  speedboy324 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bölümün ismini verirsen yardımcı olurum
Sayfanın En Üstüne Git

askin.yildiz
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 11/03/2005 :  14:35:56  Bilgileri Göster  askin.yildiz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba,

Dev mıknatısa binip konteynırları kaldırarak askerleri öldürdükten sonra yoldan ilerleyip yıkılan bir köprüye geliyorum. Ama köprü yıkık olduğu için geçemiyorum. Bu bölümü nasıl geçtiniz?

Tşk.

Aşkın
Sayfanın En Üstüne Git

dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 11/03/2005 :  15:09:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1-) Tahmin ettiğim yerse, orada ben de takılmıştım. Ama şöyle geçtim: Hani asansör bulunduğun kata geliyor ya tam o sırada asansör kapısı açılmasa bile asansöre girmeye çalış ve açılır açılmaz içeri dal. Kadın arkandan girecek ve düğmeye o basacak. Olmazsa tekrardan ve tekrardan dene. O da olmazsa oyunu doktora götür bence

2-) Orada bir ev göreceksin. Evin içinde ufak bir alet olacak. Üzerinde böyle kırmızılı yeşilli düğmeler var. Etrafa saçılmış üç dört akü var ya, onları o ufak makinanın üzerindeki bölmelere tak. Açılması lazım. Eğer açılmazsa oralarda bir kol ara ve kolu çek

Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın...
Sayfanın En Üstüne Git

askin.yildiz
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 11/03/2005 :  15:19:44  Bilgileri Göster  askin.yildiz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Cevabın için teşekkür ederim. Ama ben oraları geçtim sağol. En son topic'te yazdığım gibi problemim şu;

Dev mıknatısa binip konteynırları kaldırarak askerleri öldürdükten sonra yoldan ilerleyip yıkılan bir köprüye geliyorum. Ama köprü yıkık olduğu için geçemiyorum. Bu bölümü nasıl geçtiniz?

Tşk.

Aşkın
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 11/03/2005 :  17:37:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Turbo,arabayla giderken splint(hızlı koşma)tuşuna bas uçar gibi gidecekin.Köprünün önündeki tümseğe gelmeden bas.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000