AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Half-Life
 half-life 2

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
€@gleHOME İletim - 29/10/2005 : 22:58:27
half-life 2 beğenmedim dogrusu

SİZİN YORUMLARINIZ...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Turgay Atacan İletim - 30/10/2005 : 16:38:43
Ehe ehe toplayalım o zaman:)
Wolf Prince14 hocam tekrar hoşgeldin,umarın bir daha böyle tatsızlıklar olmaz,Seçkin üyeliğe gelirsek sağol ama benim için o kadarda önemli bir olay değil önemli olan bence sizlerle burada düşüncelerimi paylaşabilmek
HL2'ye dönersek evet böcekler güzel bir olaydı bu arada oyuna HDR modu eklenmiş(steam'dan indirilebilir)grafiklerde gözle görülür bir gelişim var ama şimdi yeniden oynamak istemiyorum.(E tabi biraz zaman geçsin unutalım dimi)
BartucTheBLoody İletim - 30/10/2005 : 15:44:39
Oyunda HaywancıkLarı Yonetebılmek de Guzel bi ozeLLik. normalde yonetebıldıqımız tek haywancık o kucuk BöcükLerdi. Ama onlar da dönüp sana saldırabiliyordu.. Kısmi yonetim Yani :) Ama burda Tam Bir DespotLuk Söz Konusu. Haywancıklar Senın için Gerektiqinde öLüyorLar:) Gerçekten Tat katmış oyuna. Ayrıca oyuna DaLıp Sonuna kadar oynayıp Bitirip kPc Başından kalktıqın Zaman Kendini 3. dunya Savaşından cıkmış Gibi hissedebilirsin. Ben OyLe Hissetmiştim Şahsen :)
DharkjuNs İletim - 30/10/2005 : 14:52:52
Konu biraz dağılmış ama ben yinede yorumumu yapayım :)) HL2 güzel oyun oynadım ama bitiremeden sildim(yoo oyun kesinlikle kötü değil) sadece biraz hızlı karışık ve baş döndürücü zaten daha çok strateji oynadığım için bıraktım!.. Ama graphic yönünden karakterler yönünden zengin bir oyun olmuş.
|KRONDOR| İletim - 30/10/2005 : 12:41:09
Sana yardım ettiği zamanlarda da Seçkin Üye'ydi zaten.
Wolf Prince14 İletim - 30/10/2005 : 10:42:14
Turgay Atacan hocama sonuna kadar katılıyom.Bu arada Turgay Atacan abi nasılsın Beni hatırladın mı Open Gl sorunundan,Üyeliğim kitlendiği için bu üyelikten devam ediyom Önce ki üye adım Conan742 hatırladıysan....Bakıyomda seçkin Üye olmuşsun....

0.03 Snitz Forums 2000