AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Half-Life
 half-life 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

€@gleHOME
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 29/10/2005 :  22:58:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
half-life 2 beğenmedim dogrusu

SİZİN YORUMLARINIZ...

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 30/10/2005 :  00:27:08  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bak €@gleHOME kardeşim;
Buraya daha yeni üye olmuşsun insanlarla konuşucak konu arıyorsun ama lütfen bunu insanların zevklerine laf ederek yapma.HL2'ye beğenmedim diyebilirsin ama iğrenç diyemessin.Nedenini sorarsan bu oyun aylarca top10 listelerinin başında kaldı ve hala üzerinde konuşulan bir oyun.Beni yanlış anlama kesinlikle ben eski üyeyim bu böledir dediğim yok ama üslübunu değiştirmessen ilerde üyeliğin kilitlenebilir

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 30/10/2005 :  01:25:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
%99.9'lık bir ihtimalle üyeliği kilitlenecek zaten :) Zira, daha önce ona yakın üyeliği kilitlenmiş bir arkadaştır kendisi :)

Not: Bu mesajım tehdit değil, uyarı içeriklidir. Çarpıtmayalım lütfen.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Wolf Prince14
Üye

Turkey
İleti 112

İletim - 30/10/2005 :  10:42:14  Bilgileri Göster  Wolf Prince14'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Turgay Atacan hocama sonuna kadar katılıyom.Bu arada Turgay Atacan abi nasılsın Beni hatırladın mı Open Gl sorunundan,Üyeliğim kitlendiği için bu üyelikten devam ediyom Önce ki üye adım Conan742 hatırladıysan....Bakıyomda seçkin Üye olmuşsun....

HER TÜRK ASKER DOĞAR!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 30/10/2005 :  12:41:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sana yardım ettiği zamanlarda da Seçkin Üye'ydi zaten.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 30/10/2005 :  14:52:52  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Konu biraz dağılmış ama ben yinede yorumumu yapayım :)) HL2 güzel oyun oynadım ama bitiremeden sildim(yoo oyun kesinlikle kötü değil) sadece biraz hızlı karışık ve baş döndürücü zaten daha çok strateji oynadığım için bıraktım!.. Ama graphic yönünden karakterler yönünden zengin bir oyun olmuş.

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000