Bak €@gleHOME kardeşim; Buraya daha yeni üye olmuşsun insanlarla konuşucak konu arıyorsun ama lütfen bunu insanların zevklerine laf ederek yapma.HL2'ye beğenmedim diyebilirsin ama iğrenç diyemessin.Nedenini sorarsan bu oyun aylarca top10 listelerinin başında kaldı ve hala üzerinde konuşulan bir oyun.Beni yanlış anlama kesinlikle ben eski üyeyim bu böledir dediğim yok ama üslübunu değiştirmessen ilerde üyeliğin kilitlenebilir
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Turgay Atacan hocama sonuna kadar katılıyom.Bu arada Turgay Atacan abi nasılsın Beni hatırladın mı Open Gl sorunundan,Üyeliğim kitlendiği için bu üyelikten devam ediyom Önce ki üye adım Conan742 hatırladıysan....Bakıyomda seçkin Üye olmuşsun....
Konu biraz dağılmış ama ben yinede yorumumu yapayım :)) HL2 güzel oyun oynadım ama bitiremeden sildim(yoo oyun kesinlikle kötü değil) sadece biraz hızlı karışık ve baş döndürücü zaten daha çok strateji oynadığım için bıraktım!.. Ama graphic yönünden karakterler yönünden zengin bir oyun olmuş.