|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| ThulsA_DooM |
İletim - 04/12/2004 : 22:49:26 Selam arkadaslar ben AoE 2 ile daha 2 hafta önce tanistim :-) Oyunda beni sinir eden bir problem söz konusu.Oyuna basladigimda grafik cok normal ama birkac saniye sonra bozuluyor,bozuluyor derken tümü degil.Cimenlerdeki ve denizdeki kalite yok oluyor,yerine binlerce noktali bir grafik cikiyor.Oyuncularda ya da diger objelerde bu deformasyon söz konusu degil.Update yaptim 2.0 sanirim ama yine de hicbirsey degismedi.Sistemim P4 2.66 - 1024MB Ram -Fx 5600xt grafik karti. Banan yardimci olursaniz sevinirim,simdiden tessekkürler. |
| 2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Avenger |
İletim - 23/12/2004 : 20:09:48 hmm böyle bir problemi duymamıştım daha önce, çözdüğüne sevindim :) oyunu iyice öğrendikten sonra conquerors ek paketini yükleyip 1.0c yükseltmesini de yapıp zone.com'da çok oyunculu olarak oynayarak oyundan alabileceğin zevki maksimuma çıkarabilirsin. |
| ThulsA_DooM |
İletim - 16/12/2004 : 03:41:31 Yardim konusunu nasil kapatacagimi bilmiyorum amam yine de problrmimi cözdügümü belirtmek istedim.Aptalca gelebilir ama duvar kagidimi degisrirince problem ortadan kalkti.Tesekkürler. |
|
|
|