AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Age of Empires & Age of Mythology
 Age of Empires 2 Grafik problemi!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ThulsA_DooM
Üye

Germany
İleti 25

İletim - 04/12/2004 :  22:49:26  Bilgileri Göster  ThulsA_DooM için bir AOL İletisi Gönder  ThulsA_DooM için bir ICQ İletisi Gönder  ThulsA_DooM için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Selam arkadaslar ben AoE 2 ile daha 2 hafta önce tanistim :-) Oyunda beni sinir eden bir problem söz konusu.Oyuna basladigimda grafik cok normal ama birkac saniye sonra bozuluyor,bozuluyor derken tümü degil.Cimenlerdeki ve denizdeki kalite yok oluyor,yerine binlerce noktali bir grafik cikiyor.Oyuncularda ya da diger objelerde bu deformasyon söz konusu degil.Update yaptim 2.0 sanirim ama yine de hicbirsey degismedi.Sistemim P4 2.66 - 1024MB Ram -Fx 5600xt grafik karti. Banan yardimci olursaniz sevinirim,simdiden tessekkürler.

ThulsA_DooM
Üye

Germany
İleti 25

İletim - 16/12/2004 :  03:41:31  Bilgileri Göster  ThulsA_DooM için bir AOL İletisi Gönder  ThulsA_DooM için bir ICQ İletisi Gönder  ThulsA_DooM için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yardim konusunu nasil kapatacagimi bilmiyorum amam yine de problrmimi cözdügümü belirtmek istedim.Aptalca gelebilir ama duvar kagidimi degisrirince problem ortadan kalkti.Tesekkürler.
Sayfanın En Üstüne Git

Avenger
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 23/12/2004 :  20:09:48  Bilgileri Göster  Avenger için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
hmm böyle bir problemi duymamıştım daha önce, çözdüğüne sevindim :)
oyunu iyice öğrendikten sonra conquerors ek paketini yükleyip 1.0c yükseltmesini de yapıp zone.com'da çok oyunculu olarak oynayarak oyundan alabileceğin zevki maksimuma çıkarabilirsin.

Batu Kınıkoğlu
www.oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000