Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
u2_ares
İletim - 12/12/2005 : 16:14:25 bu ne kolay oyundur be kardeşim. piyasayı yakıp kavurdu, salladı sekiye attı ama underground 2 kadar uzun ve zor olmamış. çıktığı günden bi kaç gün sonra elime geçti oyun. 1 haftada bitirdim walla. ea games e bi eleştiri maili atmak istiyorum ama dur bakalım nasip olursa. siz ne dersiniz bu konuda arkidişler?
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
mj
İletim - 17/01/2006 : 04:56:48 undergronud most wanted oyununu oynadım ve bitiedim..peki elime ne geçti dersiniz koca bir sıfır..hele oyun sonundaki polis kovalamacası ne o oyle tam bir rezalet..ayrıca donanım istemi oyunun çok fazla..yani 128 mb ati readon bir kartla tum ayarlar full iken kastıra kastıra sn de 4-8 kare arası görüntü yakalayabiliyor. 6600GT ile tam performans alabildim birtek:D:D:D onunda fiyatı yuksek:D yani oyun yam bir fiyasko olkuş..3 günde eridi gttti oyun elimde.arkadaşım eğer sen şikayet göndermessen ben göndereyim bari..gönderdiğinde haberimiz olsun.. iyi çalışmalar..
izeto
İletim - 14/01/2006 : 10:29:42 Bencede Most Wanted kolay ama Undergorund 2'den güzel bana göre.
u2_ares
İletim - 12/12/2005 : 20:30:58 off yaaaa! hakkaten yazmamışım oyunun ismini. töbe töbeee. neyse aslında yazının gelişinden de belli biras most wanted i kastediom ok? alla alla nası yazmam ben yaaa. asıl konu bir yazı da nasıl belirtilmez. yoxa ben şizofren miyim !??? :D
ozzzy
İletim - 12/12/2005 : 16:39:52 Hangi oyunu oynadın da underground 2 kadar uzun ve zor olmamış anlayamadım ? Yılın en kolay oyunu konu başlığı açarken neyi kastettin?