bu ne kolay oyundur be kardeşim. piyasayı yakıp kavurdu, salladı sekiye attı ama underground 2 kadar uzun ve zor olmamış. çıktığı günden bi kaç gün sonra elime geçti oyun. 1 haftada bitirdim walla. ea games e bi eleştiri maili atmak istiyorum ama dur bakalım nasip olursa. siz ne dersiniz bu konuda arkidişler?
off yaaaa! hakkaten yazmamışım oyunun ismini. töbe töbeee. neyse aslında yazının gelişinden de belli biras most wanted i kastediom ok? alla alla nası yazmam ben yaaa. asıl konu bir yazı da nasıl belirtilmez. yoxa ben şizofren miyim !??? :D
undergronud most wanted oyununu oynadım ve bitiedim..peki elime ne geçti dersiniz koca bir sıfır..hele oyun sonundaki polis kovalamacası ne o oyle tam bir rezalet..ayrıca donanım istemi oyunun çok fazla..yani 128 mb ati readon bir kartla tum ayarlar full iken kastıra kastıra sn de 4-8 kare arası görüntü yakalayabiliyor. 6600GT ile tam performans alabildim birtek:D:D:D onunda fiyatı yuksek:D yani oyun yam bir fiyasko olkuş..3 günde eridi gttti oyun elimde.arkadaşım eğer sen şikayet göndermessen ben göndereyim bari..gönderdiğinde haberimiz olsun.. iyi çalışmalar..