|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
tolga1907 |
İletim - 11/05/2006 : 19:23:04 bu sefer not biz verelim.sizden yeni çıkan oyunları100 üzerinden değerlendirmenizi istiyorum.ben de tomb raider ;legend ile başlıyacam.
86%bence.yorumları bekliyorum. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
tolga1907 |
İletim - 15/07/2006 : 12:35:12 hitman blood money grafik:95 oynanbilirli:95 ses:90 eğlence:98 toplam:96 oyun için yarum yapmıyorum.süper.47'nin yükselişi. |
Jansay |
İletim - 04/07/2006 : 04:50:58 bende Godfather'ı notlayım bari. Oyunun grafikleri %85. Açıkçası fazla ağız sulandırıcı değil yani, ama kötüde değil. Ses ve müzikler %95. Filmin müzikleri var. Kendi koydukları müziklerde var. Benim en hayran olduğum özellik, oyunda filmin müziklerini koymuşlarda, kendileride müzik yapıp koyduklarında gerçekten çok uymuş oyuna ve film müziklerine. İşte bu bence bir ince detaydır. Oynanabilirlik olarak %95. Açıp oynarım ama bazen açasın pek gelmio. Genel olarakta oyuna tam tamına %91 veriyorum arkadaşlar.(95i kafadan patlatmayı bende bilirdim ama oyunun ses,grafik ve oynanabilirliğinin ortalamasını çaktım. ).... |
tolga1907 |
İletim - 01/07/2006 : 15:37:43 ön inceleme pes6 evet gerçekten pes 6.bu oyun eylül'de piyasada.pes 6 serinin en iyisi falan lafı gevelemiyecem.sıkmıyacam kısa ve öz yazıcam.pes oyunlarında ki lisanssız takım ve futbolcu sorunu sonunda umarız biter.bu oyun ps2-pc-sanırım xbox360 için piyasaya çıkacak.japoncası çoktan piyasada wining eleven 10.tavsiye ederim. |
wolverine |
İletim - 30/06/2006 : 22:13:13 ya rise of nations:rise of legedns'i internet cafede 3 saat oynadım çok süper olmuş vinci ırkıyla oynadımda bölümler çok hoş yan görevlerde ayrı bir heyecan olmuş hoşuma gitti doğrusuda diğer 2 ırkı oynamadım ama yuvarlarsak hesabı 80-85 arasıdır notum |
tolga1907 |
İletim - 20/06/2006 : 22:29:43 ps2 incelemesi 2-3 yıllık bir oyun incelemesi smackdown vs raw! grafik:85 sesler:82 oynanabilirlik:91 eğlence:94(pankreas oyunları sevenler için) bu oyun adından çok söz ettirmemiş ancak çok eğlenceli bir oyun.ülkemiz de daha tanınmayan bir sporun oyunu.amerikada gösteri için yapılan bu sporun oyununda gösteriye yer yok.oyuncular çoğaltılmış ve zevk artmış. bu oyunda pek çok seçenek var. 1_signle:teke tek dövüş. 2_tlc:her şey burada silah. 3_table:rakibinizi kullanarak bir masa kırıyorsunuz 4_bra&panties:bayan dövüşü 5_hell in a cell:bir kutu içinde dövüşün. 6_eleination chamber:6 kişilik kutu içi dövüş. daha sayardım da benim gücüm yetmeyecek.bu oyunun yenisi de çıktı ama oynayamadım.o oyunun da adı:smac down v.s raw! 2006. genel not:85 bu oyun bir hit.(level okuyucuları nedemek istediğimi anlamıştır).daha çok inceleme bekliyorum. ingilizce sözcüklerin yazılışlarında hatalarım olabilir.özür dilerim.  bunlar benim fikirlerimdir.ben bu tarz oyunları seviyorum.yani biraz şişirilmiş olduğunu düşünmeyin. |
|
|
|